Χώρισε και παντρεύτηκε τον… εαυτό της στη Σαντορίνη

Χώρισε και παντρεύτηκε τον… εαυτό της στη Σαντορίνη

«Είναι ντροπιαστικό να σε χωρίζουν και είναι ακόμα χειρότερο όταν γίνεται λίγο διάστημα πριν από το γάμο σου»

Τρεις μήνες πριν το γάμο της, η 38χρονη Laëtitia Nguyen βίωσε μια προσωπική τραγωδία. Την εγκατάλειψη από τον αγαπημένο της, με τον οποίο ονειρευόταν μια κοινή ζωή για το υπόλοιπο του βίου τους. Οι δυο ερωτευμένοι σχεδίαζαν το γάμο τους, την ομορφότερη ημέρα στη ζωή ενός ζευγαριού, σε μια τελετή που θα λάμβανε χώρα στο γραφικό νησί της Σαντορίνης τον περασμένο Μάιο. Ωστόσο, η μοίρα επιφύλασσε άλλα σχέδια για εκείνη καθώς μάλλον δεν υπολόγιζε ότι ο σύντροφός της θα την εγκατέλειπε στα κρύα του λουτρού λίγες μόλις εβδομάδες πριν από το ευτυχές γεγονός.

Το μοιραίο όπως φαίνεται δε πτόησε την 38χρονη από το Reims της Γαλλίας η οποία αποφάσισε να γυρίζει σελίδα και να υλοποιήσει τελικά τα γαμήλια σχέδια όπως ακριβώς τα είχε προγραμματίσει με τη διαφορά ότι θα απουσίαζε ένας από τους βασικούς πρωταγωνιστές: ο γαμπρός!

«Ο αρραβωνιαστικός μου μου είπε είχαμε απομακρυνθεί... Και οι δυο θέλαμε μετά το γάμο να κάνουμε παιδί και γενικά είχαμε πολλά σχέδια. Κάναμε μαζί τις προετοιμασίες του γάμου και στα μέσα του Φλεβάρη του '17 χωρίσαμε και δε ξέρω γιατί. Εξακολουθώ και είμαι πληγωμένη αλλά η ζωή είναι ένα δώρο και πρέπει να την απολαύσω».

Η 38χρονη οικονομική διευθύντρια αποφάσισε να κάνει το μεγάλο βήμα και να παντρευτεί τον εαυτό της στη Σαντορίνη, τον πρώτο σόλο γάμο του νησιού, σε μια τελετή που στοίχισε περίπου 20.000 ευρώ. «Ήταν ακριβώς όπως ένας κανονικός γάμος, απλά χωρίς τον γαμπρό. Είμαι περήφανη για τον εαυτό μου και ευγνώμων για την οικογένεια και τους φίλους μου που παρέστησαν στο γάμο. Ήθελα κάτι θετικό και να ξεχάσω το δράμα που ζω. Είναι ντροπιαστικό να σε χωρίζουν και είναι ακόμα χειρότερο όταν γίνεται λίγο διάστημα πριν από το γάμο σου. Αυτή η τελετή μου έδωσε πίσω την αυτοπεποίθησή μου και ξανβρήκα τον ευτό μου, είναι σαν να ξαναγεννήθηκα»

Μετά την τελετή, η Laëtitia παρέμεινε στη Σαντορίνη για δυο ακόμη βδομάδες περνώντας μάλλον αξέχαστες στιγμές.

*Οι φωτογραφίες είναι από το blog της που μπορείτε να δείτε εδώ