Ο γιος του Γ. Δημαρά νεκρός μετά από πτώση από το μπαλκόνι του

Ο γιος του Γ. Δημαρά νεκρός μετά από πτώση από το μπαλκόνι του

Συλλυπητήριες ανακοινώσεις για το βαρύ πένθος του υφ. Περιβάλλοντος - Η αστυνομία έρευνα τα αίτια της πτώσης

Νεκρός είναι ο 38χρονος γιος του νέου υφυπουργού Περιβάλλοντος, Γιώργου Δημαρά, ο οποίος - σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές που μίλησαν στο news.gr. έπεσε από το μπαλκόνι του σπιτιού του στην Πεντέλη.

Το γεγονός του θανάτου επιβεβαίωσε ο δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου Καψάλης σε επικοινωνία με το news.gr ενώ συλλυπητήριες ανακοινώσεις για το βαρύ πένθος του υφυπουργού εξέδωσαν ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο πρόεδρος της Βουλής.

«Θερμά συλλυπητήρια στον Γιώργο Δημαρά και την οικογένειά του. Η Νέα Δημοκρατία κι εγώ προσωπικά συμπαραστεκόμαστε στο πένθος τους» δήλωσε ο πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο  Ν. Βούτσης μόλις πληροφορήθηκε τον χαμό του γιου του Υφυπουργού Περιβάλλοντος Γιώργου Δημαρά, δήλωσε: «Αγαπητέ συνάδελφε Γιώργο, συμμερίζομαι τις δραματικές ώρες που περνάει η οικογένειά σου. Η τραγική απώλειά σου μας συγκλονίζει όλους. Δεν υπάρχουν λόγια να σου εκφράσω τα συλλυπητήριά μου. Σου μεταφέρω τη βαθιά οδύνη μου».

Τη βαθύτατη θλίψη του "για τον αδόκητο χαμό" του γιου του υφυπουργού Περιβάλλοντος Γιώργου Δημαρά, εξέφρασε και ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος: «Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του εκλιπόντος».

«Bαθιά οδύνη» για την απώλεια του γιου του Γιώργου Δημαρά και «θερμά συλλυπητήρια» στον υφυπουργό Περιβάλλοντος και την οικογένειά του, εκφράζει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Η αστυνομία έρευνα τα αίτια της πτώσης.