Ξενοδοχοϋπάλληλος κατηγορείται για κλοπές σε βάρος πελατών

Ξενοδοχοϋπάλληλος κατηγορείται για κλοπές σε βάρος πελατών

Κατηγορείται ότι είχε διαπράξει τέσσερις κλοπές από δωμάτια του ξενοδοχείου όπου εργάζεται

Ένας 62χρονος ξενοδοχοϋπάλληλος συνελήφθη σε περιοχή του Δήμου Χερσονήσου Ηρακλείου από αστυνομικούς του τοπικού Α.Τ. σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ κατηγορούμενος για κλοπή, όπως μεταδίδει η ιστοσελίδα flashnews.gr.

Εξιχνιάστηκαν ακόμα τρεις υποθέσεις κλοπών που διαπράχθηκαν στην συγκεκριμένη επιχείρηση και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Ειδικότερα, ο 62χρονος φέρεται να μπήκε χθες σε δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου εργάζεται και να αφαίρεσε χρηματικό ποσό 23χρονου τουρίστα, που διέμενε σε αυτό. Ο ξενοδοχοϋπάλληλος αναζητήθηκε άμεσα, εντοπίστηκε και συνελήφθη. Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, από την έρευνα και προανάκριση του Αστυνομικού Τμήματος Χερσονήσου, καθώς και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων προέκυψε, ότι ο 62χρονος κατά το χρονικό διάστημα από την 17-8-2018 έως 24-8-2018 είχε διαπράξει ακόμα τρεις κλοπές

Συγκεκριμένα, αφαίρεσε το συνολικό ποσό των 1.889 ευρώ, κινητά τηλέφωνα και προσωπικά έγγραφα Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου, ενώ ο συλληφθείς με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.