Ο Ρίκι ανακάλυψε την κρύπτη των ναρκωτικών

Ο Ρίκι ανακάλυψε την κρύπτη των ναρκωτικών

Ο αστυνομικός σκύλος της Δίωξης Ναρκωτικών Πάτρας εντόπισε την ποσότητα κάναβης που μετέφεραν δύο άτομα

Δυο αλλοδαποί άνδρες ηλικίας 28 και 17 ετών συνελήφθησαν στην Πάτρα με τη συνδρομή του αστυνομικού σκύλου Ρίκι, ο οποίος εντόπισε σε ειδική κρύπτη πίσω από ηχεία του αυτοκινήτου στο οποίο επέβαιναν, 13 συσκευασίες με κάνναβη συνολικού βάρους 14 κιλών και 248 γραμμαρίων, όπως μεταδίδει η ιστοσελίδα patrastimes.gr.

Ειδικότερα, αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Αχαΐας σταμάτησαν για έλεγχο αυτοκίνητο, που οδηγούσε ο 28χρονος με συνεπιβάτη το 17χρονο και σε έρευνα που πραγματοποίησαν σε συνεργασία με τους αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πατρών, εντόπισαν χάρη στον αστυνομικό σκύλο τα ναρκωτικά. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

Την προανάκριση ενήργησαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πατρών, οι οποίοι συνεχίζουν τις έρευνές τους για την ταυτοποίηση και άλλων δραστών που εμπλέκονται στην μεταφορά και διακίνηση των ναρκωτικών ουσιών.

Δείτε το βίντεο με τον Ρίκι σε δράση που ανήρτησε στην σελίδα της στο Facebook η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας