Ταυτοποιήθηκε ένας από τους δράστες της επίθεσης στον Καμμένο το 2013

Ταυτοποιήθηκε ένας από τους δράστες της επίθεσης στον Καμμένο το 2013

Δικογραφίες και σε βάρος τριών ακόμα ατόμων για επεισόδια στην Αθήνα - Δυο εξ αυτών είναι μέλη του Ρουβίκωνα

Η Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας ταυτοποίησε δράστες επεισοδίων στα Εξάρχεια, καθώς και της επίθεσης σε βάρος του Πάνου Καμμένου πριν από 5 χρόνια στο Κερατσίνι.

Πρόκειται για έναν 23χρονο αλλοδαπό, ο οποίος συμμετείχε σε ομάδα ατόμων, τα οποία στις 18 Σεπτεμβρίου 2013 επιτέθηκαν εναντίον του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του, καθώς και την πρόκληση φθορών σε συνοδευτικά οχήματα.

Επίσης, ταυτοποιήθηκαν δύο άτομα ηλικίας 24 και 39 ετών, που με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους στις 22 Ιουλίου 2018 προκάλεσαν φθορές με τη ρίψη μπουκαλιών που περιείχαν μπογιά στο κτίριο του υπουργείου Εξωτερικών. Την ευθύνη για τη συγκεκριμένη επίθεση την είχε αναλάβει η αναρχική συλλογικότητα Ρουβίκωνας.

Ακόμη, ταυτοποιήθηκε ένας 27χρονος, ο οποίος συμμετείχε σε ομάδα ατόμων, τα οποία στις 2 Μαρτίου 2018 στη συμβολή των οδών Πατησίων και Τοσίτσα επιτέθηκαν με ρίψη πλήθους βομβών μολότοφ, μαρμάρων και πετρών σε αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αττικής, που εκτελούσαν διατεταγμένη υπηρεσία στο σημείο.

Οι συγκεκριμένες ταυτοποιήσεις θα συσχετιστούν με ποινικές δικογραφίες.