«Σήκωσαν» το ταμείο από την κοιλάδα των Πεταλούδων στη Ρόδο

«Σήκωσαν» το ταμείο από την κοιλάδα των Πεταλούδων στη Ρόδο

Ζευγάρι Ρουμάνων συνελήφθη «εν πλω» κατηγορούμενο για κλοπή 3.300 ευρώ από το αξιοθέατο του νησιού

Ένα ζευγάρι Ρουμάνων οι οποίοι φέρεται να είχαν αρπάξει 3.300 ευρώ από το ταμείο είσπραξης εισιτηρίων της κοιλάδας των Πεταλούδων, συνέλαβαν μέσα στην καμπίνα τους στο πλοίο της γραμμής αστυνομικοί της Ασφάλειας Κω, οι οποίοι ήταν σε ανοιχτή γραμμή με συναδέλφους τους από το Αστυνομικό Τμήμα Ιαλυσού, όπως γράφει η εφημερίδα «Ροδιακή».

Σύμφωνα με μαρτυρίες επιβατών του πλοίου, το ζευγάρι αιφνιδιάστηκε και δεν έφερε καμία αντίσταση στους αστυνομικούς, που εισέβαλαν πάνοπλοι στην καμπίνα του πλοίου. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, το ζευγάρι κατηγορείται, ότι το μεσημέρι της Τετάρτης κι ενώ βρίσκονταν στην είσοδο της κοιλάδας των Πεταλούδων, κατάφεραν με τη μέθοδο της απασχόλησης να αρπάξουν ποσό των 3.300 ευρώ μέσα από το ταμείο.

Ο υπάλληλος αντιλήφθηκε άμεσα την αρπαγή του ποσού και άρχισε να καλεί σε βοήθεια. Διερχόμενοι συγκράτησαν τα χαρακτηριστικά του ζευγαριού και σημείωσαν τον αριθμό του οχήματος, με το οποίου αναχώρησαν εσπευσμένα. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, υπήρξε κινητοποίηση των αστυνομικών αρχών της περιοχής, αλλά οι δράστες κινήθηκαν γρήγορα και δεν μπόρεσαν να συλληφθούν.

Την έρευνα για τον εντοπισμό τους ανέλαβαν αξιωματικοί του ΑΤ Ιαλυσού, οι οποίοι όταν διαπίστωσαν, ότι οι δύο δράστες επιβιβάστηκαν σε πλοίο της γραμμής με προορισμό τον Πειραιά, έδωσαν σήμα στους συναδέλφους τους στην Κω, οι οποίοι τους εντόπισαν και τους συνέλαβαν. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία και αναμένεται να μεταφερθούν στη Ρόδο και στη συνέχεια να παραπεμφθούν στη δικαιοσύνη.