Πού στρέφονται οι έρευνες για την σοκαριστική αυτοκτονία του 15χρονου

Πού στρέφονται οι έρευνες για την σοκαριστική αυτοκτονία του 15χρονου

Ο έφηβος από την Αργυρούπολη άφησε, σύμφωνα με πληροφορίες, σημείωμα που εξηγούσε τα αίτια

Σοκ προκάλεσε σε όλη την Ελλάδα η είδηση ότι ένας 15χρονος αυτοκτόνησε μέσα στο σπίτι του, στην Αργυρούπολη. Το παιδί βρέθηκε κρεμασμένο μέσα στο σπίτι του από τους δικούς του.

Το τμήμα Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής έχει αναλάβει τις έρευνες για την σοκαριστική υπόθεση του θανάτου του εφήβου. Στο μικροσκόπιο έχει μπει το προφίλ του 15χρονου στο
Facebook αλλά και οι κινήσεις του και τα μηνύματα που δεχόταν στο κινητό του και τα social media, προκειμένου να διαπιστωθεί με ποιους είχε επαφές, αν είχε ενημερώσει κάποιον ότι σχεδίαζε να αυτοκτονήσει καθώς και αν δεχόταν bullying από συμμαθητές του. Στο πλαίσιο της έρευνας θα ερωτηθούν και οι καθηγητές του παιδιού.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η τηλεόραση του ΣΚΑΙ, ο 15χρονος φέρεται να άφησε σημείωμα λέγοντας ότι δεχόταν bullying από συμμαθητές του στο σχολείο. Όπως φέρεται να αναφέρει στο σημείωμά του, αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή του, καθώς δεν άντεχε το bullying που δεχόταν από συμμαθητές του, κατονομάζοντας μάλιστα έξι συγκεκριμένα άτομα. «Αγαπάω τη μητέρα μου, τον πατέρα μου και τον αδερφό μου (σ.σ αναφέρει το όνομα του αδερφού του)», αρχίζει το λακωνικό του γράμμα και στη συνέχεια αφού αναφέρει τα ονόματα συγκεκριμένων ατόμων γράφει χαρακτηριστικά: «Αυτοί με κατέστρεψαν. Καταστρέψτε τους».