Τέσσερις πνιγμοί κολυμβητών μέσα σε 24 ώρες

Τέσσερις πνιγμοί κολυμβητών μέσα σε 24 ώρες

Νεκροί ανασύρθηκαν λουόμενοι σε Χίο, Αλεξανδρούπολη, Κω και Καβάλα

Την τελευταία τους πνοή στη θάλασσα άφησαν το τελευταίο 24ωρο τέσσερις συνάνθρωποί μας σε Χίο, Αλεξανδρούπολη, Κω και Καβάλα.

Ειδικότερα, στη Χίο ανασύρθηκε χθες χωρίς τις αισθήσεις του 66χρονος αλλοδαπός από την παραλία έξωθεν των τειχών Κάστρου. Ο άτυχος άνδρας διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Χίου, όπου κατέληξε. Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χίου.

Στην Αλεξανδρούπολη ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της μια 75χρονη ημεδαπή από παραλία δυτικά της χερσαίας ζώνης του λιμανιού της πόλης. Η γυναίκα διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Έβρου, όπου κατέληξε. Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Αλεξανδρούπολης.

Σήμερα το πρωί ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της 73χρονη αλλοδαπή στη θαλάσσια περιοχή Τιγκάκι Κω. Η γυναίκα διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Κω, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Από το Λιμεναρχείο Κω που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας–νεκροτομής.

Το μεσημέρι ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του άνδρας αγνώστων λοιπών στοιχείων στην παραλία Περιγιάλι Καβάλας. Ο άνδρας διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Καβάλας.