Έρχεται η ειδική έκδοση του Subaru BRZ

Η Subaru ετοίμασε μια ειδική έκδοση για το BRZ, η οποία φέρει πολλές φρέσκες και σπορτίφ σχεδιαστικές αλλαγές αναβάθμισης, προκειμένου το μοντέλο να δείχνει πιο επιθετικό, αλλά και premium ταυτόχρονα. Μάλιστα η εταιρεία δήλωσε ότι προορίζεται για «παιχνιδιάρηδες ενήλικες».

Η συγκεκριμένη έκδοση βασίζεται εν πολλοίς στο concept BRZ Premium Sport Edition, που είχε παρουσιαστεί στο Τόκιο τον περασμένο Ιανουάριο, αλλά θα έχει κι ορισμένες διαφοροποιήσεις. 

Ειδικότερα, το μοντέλο παραγωγής «κάθεται» σε 17άρες ζάντες αλουμινίου με μαύρο φινίρισμα και φέρει «πολυγωνικά» καλύμματα εξωτερικών καθρεπτών. Επίσης, διατίθεται σε πολλές εξωτερικές αποχρώσεις.

Στο εσωτερικό πάλι υπάρχει έντονο contrast χρωμάτων (μαύρο-κίτρινο) και επενδύσεις από alcandara, ενώ υπάρχουν και πολλές λεπτομέρειες από ανθρακόνημα. 

Επιπλέον, θα «παίρνει μπροστά» με κουμπί εκκίνησης, ενώ τα πεντάλ αλουμινίου θα τονίζουν το… αγωνιστικό προσανατολισμό του μοντέλου.

Τέλος, κάτω από το καπό παραμένει ο γνωστός 2λιτρος boxer κινητήρας του βασικού μοντέλου, που αποδίδει 200 ίππους, ο οποίος θα συνδυάζεται με 6τάχυτο κιβώτιο μηχανικό (ή προαιρετικά αυτόματο). Η εν λόγω έκδοση θα λανσαριστεί από το Δεκέμβριο στην ιαπωνική αγορά αρχικά, ξεκινώντας από την τιμή των 22.600 ευρώ περίπου.

Πηγή: autotriti.gr