Αυτοκίνητο, μπάλα και μουσική

Η αυτοκινητοβιομηχανία Volvo, ο αρχηγός της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου της χώρας Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και ο συνθέτης και μουσικός παραγωγός Μαξ Μάρτιν, συνεργάστηκαν για τη δημιουργία ενός μικρού μήκους φιλμ, που προβάλει τη σουηδική φύση και τον παραδοσιακό τρόπο ζωής. Οι δημιουργοί του φιλμ επέλεξαν ως τίτλο τη φράση Made by Sweden (αντί του περισσότερο «αναμενόμενου» και πιο σωστού συντακτικά Made in Sweden), με στόχο να καταδείξουν ότι αυτές ακριβώς οι γεωγραφικές συνθήκες και φιλοσοφία «γέννησαν» αυτή τη μάρκα, αυτόν τον αθλητή, αυτόν τον καλλιτέχνη!
 
«Σουηδία και Volvo είναι δύο έννοιες αλληλένδετες. Και δεν είναι καθόλου τυχαίο που οδηγός του XC60 στο φιλμ είναι ένας άλλος διάσημος Σουηδός, ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, ενώ τη μουσική έχει γράψει ένας άλλος Σουηδός και μεγάλο όνομα της μουσικής βιομηχανίας, ο Μαξ Μάρτιν», δήλωσε ο Αλαίν Βισσέρ Αντιπρόεδρος στη Volvo Cars. 
 
Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς ο μεγαλύτερος Σουηδός ποδοσφαιριστής της γενιάς του. Γεννήθηκε στη Σουηδία από γονείς βοσνιακής καταγωγής και έχει αγωνιστεί με μεγάλη επιτυχία σε κορυφαίες ομάδες του πλανήτη, ενώ έχει αναδειχθεί οκτώ φορές ποδοσφαιριστής της χρονιάς στη Σουηδία και είναι ο αρχηγός της εθνικής ομάδας. Μάλιστα για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα ήταν ο πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής στον κόσμο!
 
Ο Μαξ Μάρτιν θεωρείται – όχι άδικα – από τα μεγαλύτερα ονόματα στο μουσικό στερέωμα. Έχει γράψει τραγούδια και έχει κάνει την παραγωγή για διάσημους καλλιτέχνες όπως οι Britney Spears, Bon Jovi, Christina Aguilera, Bryan Adams, Celine Dion, BackstreetBoys, Taylor Swift και άλλους. 
 
Στο φιλμ, μαζί με τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς πρωταγωνιστεί και το Νέο Volvo XC60, που ο αθλητής οδηγεί σε χιονισμένα τοπία. Η μουσική που ακούγεται είναι του Μαξ Μάρτιν και αποτελεί μία διασκευή του εθνικού ύμνου της Σουηδίας. Μάλιστα, και οι στίχοι που ακούγονται είναι αυτοί του εθνικού ύμνου, με τον ίδιο τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς στην απαγγελία.