Η πολυτέλεια και το ξεχωριστό στυλ της Mazda ελκύουν όλους τους επισκέπτες της «Auto Athina 2024»

Η πολυτέλεια και το ξεχωριστό στυλ της Mazda ελκύουν όλους τους επισκέπτες της «Auto Athina 2024»

Η προσέλευση των επισκεπτών της Έκθεσης «Auto Athina 2024» έχει μέχρι στιγμής ξεπεράσει κάθε πρόβλεψη και η παρουσία των δύο εμβληματικών μοντέλων της Mazda στο χαρακτηριστικό για την αισθητική του περίπτερο της Ιαπωνικής εταιρείας στο Hall 1 (D2) του Metropolitan Expo, σημειώνει ιδιαίτερη επιτυχία! Τόσο το νέο Mazda2 Hybrid, όσο και η πρωτοεμφανιζόμενη ναυαρχίδα της Μάρκας, το νέο CX-80, αποτέλεσαν δυνατούς πόλους έλξης για τους φίλους του αυτοκινήτου που συνέρρευσαν ήδη κατά χιλιάδες στην «Auto Athina 2024».

Το νέο ιδιαίτερα ευρύχωρο και συγχρόνως ιδιαίτερα ευέλικτο CX-80, με τις τρεις σειρές καθισμάτων στην πολυτελή του καμπίνα, δείχνει τη δυναμική της Mazda και τη δυνατότητά της να ανταποκρίνεται πάντα με ξεχωριστό στυλ, ιδιαίτερη καλαισθησία και μοναδική ποιότητα, στις ανάγκες του αγοραστικού κοινού.

Αντίστοιχα, το ιδανικό σε διαστάσεις αυτοκίνητο πόλης που μπορεί να παίξει όλους τους ρόλους για τις μετακινήσεις μιας οικογένειας, το νέο Mazda2 Hybrid, είναι εκεί για να δώσει πειστικές απαντήσεις σε όσους θέλουν την απόλυτη τεχνολογία για την επίτευξη μοναδικών επιδόσεων στους τομείς της οικονομίας χρήσης και της ευχρηστίας.

Έως τις 13 Οκτωβρίου, τα μοντέλα της Mazda θα περιμένουν όλους τους ενδιαφερόμενους στην “Auto Athina 2024” για να τους γοητέψουν με τις ικανότητες, τη σχεδίαση, αλλά και το premium ύφος τους.