Το Mazda CX-30, το απόλυτο Compact SUV!

Το Mazda CX-30, το απόλυτο Compact SUV!

Τεχνολογία, σχεδίαση και άνεση συνδυάζονται στο καινοτόμο Mazda CX-30!

Το Mazda CX-30, ενσωματώνει κορυφαία συστήματα υποβοήθησης οδήγησης και ενισχυμένες δυνατότητες συνδεσιμότητας. Οι χρήστες μπορούν να απολαύσουν ένα διαισθητικό σύστημα infotainment, συμβατό με τις τελευταίες εφαρμογές κινητών, για μια οδήγηση που θα είναι τόσο ασφαλής, όσο και ευχάριστη.

Μία επιπλέον αναβάθμιση που έχει το Mazda CX-30, αφορά στο Mazda Connect (Alexa Voice Assistant & Navi Improvement). Οι φωνητικές εντολές έχουν εξελιχθεί για να είναι ακόμη πιο φιλικές προς τον χρήστη. Ο Φωνητικός Βοηθός Alexa προσφέρει τώρα ακόμα περισσότερες επιλογές εντολών. Η λειτουργία του συστήματος έχει διαχωριστεί σε λειτουργίες του οχήματος και λειτουργίες του Alexa. Το σύστημα πλοήγησης της Mazda παρέχει επιπλέον σημεία ενδιαφέροντος ανά περιοχή (POI’s). Επίσης, η αναζήτηση για την καλύτερη διαδρομή είναι πλέον πιο λεπτομερής, με μεγαλύτερη ακρίβεια στον Προβλεπόμενο Χρόνο Άφιξης (ETA) για τον εκάστοτε προορισμό. Επιπλέον, οι ενημερώσεις για την κυκλοφορία κατά τη διάρκεια της διαδρομής γίνονται ακόμα πιο συχνά (κάθε 30 δευτερόλεπτα).

Το Mazda CX-30 έρχεται και ανανεώνει την κατηγορία των Compact SUV, συνδυάζοντας τεχνολογία, άνεση και ασφάλεια. Το Mazda CX-30 διακρίνεται για τις εντυπωσιακές του επιδόσεις. Κάτω από το καπό είναι τοποθετημένος ένας προηγμένος κινητήρας που θα προσφέρει βέλτιστη ενεργειακή απόδοση χωρίς να θυσιάζει τη δύναμη. Ο αναβαθμισμένος κινητήρας 2.0Lπροσφέρει περισσότερη ροπή από χαμηλότερες στροφές λειτουργίας. Με την αναβάθμιση αυτού του κινητήρα, η Mazda συνεχίζει να ακολουθεί το πλάνο της για την προσφορά κινητήρων εσωτερικής καύσης που συμμορφώνονται πάντα με τα αυστηρότερα πρότυπα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ενώ ταυτόχρονα προσφέρουν εξαιρετική οδηγική εμπειρία.

Βασισμένοι στη φήμη της Mazda, για την κομψότητα και την ποιότητα των αυτοκινήτων της, τόσο στο εσωτερικό, όσο και στον εξωτερικό σχεδιασμό τους, το Mazda CX-30 διαθέτει κορυφαία άνεση με υλικά υψηλής ποιότητας και επιλογές εξατομίκευσης που επιτρέπουν στον οδηγό να δημιουργήσει έναν πραγματικά προσωπικό και φιλόξενο χώρο. Η εργονομία βρίσκεται επίσης στην πρώτη γραμμή, με ένα εξαιρετικά σχεδιασμένο στη λεπτομέρεια ταμπλό και άφθονο χώρο για όλους τους επιβάτες, καθιστώντας το CX-30 μια ιδανική επιλογή για οικογένειες.

Με γνώμονα την ασφάλεια η Mazda εφοδιάζει και το CX-30 με εξελιγμένα συστήματα ασφάλειας, όπως συστήματα υποβοήθησης οδήγησης, αυτόματο έλεγχο πορείας και προειδοποίηση σύγκρουσης. Με το σύστημα i-Activ AWD, η οδήγηση στα χιόνια και στη βροχή γίνεται εύκολη, ενώ συγχρόνως ενισχύονται και οι επιδόσεις σε στεγνό οδόστρωμα. Το σύστημα κίνησης σε όλους του τροχούς AWD στέλνει τη ροπή στα ελαστικά με τη μεγαλύτερη πρόσφυση, ώστε να εξασφαλίζεται καλό κράτημα σε οποιεσδήποτε οδικές συνθήκες, βελτιώνοντας τα οδικά χαρακτηριστικά και το αίσθημα ασφάλειας. Η αξιοπιστία, υποστηριζόμενη από την ολική εγγύηση των 6 ετών και τη φημισμένη εξυπηρέτηση μετά την πώληση, θα επιβεβαιώσει το CX-30 ως μια από τις καλύτερες προτάσεις στην κατηγορία του!
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε τις εκθέσεις Mazda σε όλη την Ελλάδα,  ή την επίσημη ιστοσελίδα mazda.gr.

Σχετικά Tags
Mazda