Το νέο MG3 Hybrid+ πηγαίνει ένα βήμα πιο μπροστά την τεχνολογία των υβριδικών αυτοκινήτων

Το νέο MG3 Hybrid+ πηγαίνει ένα βήμα πιο μπροστά την τεχνολογία των υβριδικών αυτοκινήτων

Υιοθετώντας έναν πιο οικολογικό τρόπο ζωής επιλέγοντας την Hybrid + τεχνολογία, δεν σημαίνει ότι πρέπει να γίνονται συμβιβασμοί

Η MG ανακοίνωσε επίσημα την εισαγωγή της προηγμένης τεχνολογίας Hybrid + στο ολοκαίνουργιο μοντέλο της, το νέο MG3. Το σύστημα μετάδοσης κίνησης Hybrid+ της MG καθιστά το νέο MG 3 Hybrid+ το ταχύτερο σε επιτάχυνση υβριδικό μοντέλο του B Segment, με χρόνο για 0-100 km/h, μόνο 8,0 δευτερόλεπτα. Η επιτάχυνση δε, από τα από 80-120 km/h – είναι εξίσου εντυπωσιακή, καθώς ολοκληρώνεται μόλις σε 5,0 δευτερόλεπτα, σημειώνοντας επιδόσεις ενός hot hatchback, sport μοντέλου.

Η πρωτοποριακή τεχνολογία της MG σε αυτό το καινοτόμο υβριδικό σύστημα, έχει ως αποτέλεσμα μια μεγαλύτερη μπαταρία και έναν πιο ισχυρό ηλεκτροκινητήρα σε σύγκριση με τους ανταγωνιστές στην αγορά υβριδικών της κατηγορίας Β. Με συνολική ισχύ 195 ίππους, το νέο MG3 Hybrid+ προσφέρει εντυπωσιακή οικονομία καυσίμου, 4,4l/100km και εκπέμπει μόλις 100g/km CO2. Αυτή η αποδοτικότητα ενισχύεται περαιτέρω από μια μπαταρία με χωρητικότητα 1,83kWh, παρέχοντας σημαντική αυτονομία οδήγησης αποκλειστικά με ηλεκτρική ενέργεια. Σε συνεργασία με τον ηλεκτροκινητήρα, ο οποίος παράγει 100kW (136 ίππους), το σύστημα Hybrid+ εξασφαλίζει ένα ευρύ φάσμα απόδοσης ισχύος σε όλο το εύρος στροφών, καταφέρνοντας να κινηθεί με αμιγώς ηλεκτρική κίνηση έως 80km/h.

Συνοψίζοντας τα κυριότερα στοιχεία που ορίζουν το νέο MG3, αλλά και την Hybrid + τεχνολογία είναι τα ακόλουθα:

Ισχυρή Απόδοση: Η συνδυασμένη ισχύς του υβριδικού συστήματος, με τον ηλεκτροκινητήρα των 100kW και τον βενζινοκινητήρα των 75kW, παρέχει εξαιρετική απόδοση και επιτάχυνση.
Οικονομία Καυσίμου: Με κατανάλωση καυσίμου 4,4l/100km και εκπομπές CO2 μόλις 100g/km, το νέο MG3 Hybrid+ αποδεικνύεται εξαιρετικά οικονομικό και φιλικό προς το περιβάλλον.
Εύρος Ηλεκτρικής Οδήγησης: Η μπαταρία 1,83kWh προσφέρει ικανοποιητική αυτονομία για οδήγηση αποκλειστικά με ηλεκτρική ενέργεια, καθιστώντας το ιδανικό για αστικές μετακινήσεις.
Επιτάχυνση: Η ικανότητά του να επιταχύνει από 80-120 km/h σε μόλις 5,0 δευτερόλεπτα είναι εξαιρετικά εντυπωσιακή, προσφέροντας άνεση και ασφάλεια κατά την οδήγηση στον αυτοκινητόδρομο.
Διάφοροι Τρόποι Λειτουργίας: Το σύστημα κίνησης με τους διάφορους τρόπους λειτουργίας παρέχει ευελιξία και προσαρμοστικότητα σε διάφορες συνθήκες οδήγησης.

Η ασφάλεια επίσης είναι υψίστης σημασίας και για το νέο MG 3 Hybrid +, το οποίο είναι εξοπλισμένο με τα πιο σύγχρονα και προηγμένα συστήματα υποβοήθησης οδηγού (ADAS) και την τεχνολογία MG Pilot. Αυτό περιλαμβάνει αυτόματο φρενάρισμα έκτακτης ανάγκης και έξυπνο έλεγχο μεγάλης σκάλας φώτων. Όλα τα μοντέλα MG που διατίθενται στη χώρα μας καλύπτονται από την τριπλή φροντίδα “Triple 7”, που σημαίνει 7 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση, 7 χρόνια δωρεάν έλεγχος οχήματος και 7 χρόνια οδική βοήθεια.

Συνοψίζοντας, το νέο MG3 Hybrid+ συνδυάζει δύναμη, αποδοτικότητα και φιλικότητα προς το περιβάλλον, αποτελώντας μια ελκυστική επιλογή στην κατηγορία των υβριδικών οχημάτων.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε το επίσημο Δίκτυο της MG σε όλη την Ελλάδα, ή την επίσημη ιστοσελίδα www.mgmotor.gr.

 

Σχετικά Tags
MG