Oι τιμές του νέου Seat Mii

Η SEAT Τεχνοκάρ από 19 Οκτωβρίου 2012 θέτει σε ισχύ ενδεικτικό τιμοκατάλογο του νέου SeatMii, στo πλαίσιo της πρώτης πανελλαδικής παρουσίασης του μοντέλου, στην έκθεση Αυτοκίνηση 2012.

Οι ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές λανσαρίσματος τοποθετούν το νέο Mii στην καρδιά της ιδιαίτερα δημοφιλούς κατηγορίας Α, που αντιπροσωπεύει συνολικά το 17% της ελληνικής αγοράς αυτοκινήτου. Όλες οι εκδόσεις του νέου μικρού της Seat διαθέτουν στο βασικό τους εξοπλισμό σύστημα ΑΒS & ESP με hillholdcontrol, μετωπικούς και πλευρικούς αερόσακους, καθώς και σύστημα aircondition.

Ενδεικτικά, το νέο Mii προσφέρεται στην 3θυρη έκδοση Reference 1.0 λίτρου (60 ίπποι) στην τιμή των 7.579 ευρώ με το όφελος απόσυρσης, ενώ η πλήρως εξοπλισμένη έκδοση Style με τον ίδιο κινητήρα προσφέρεται μόλις στα 8.276 ευρώ με απόσυρση.

Η επιπλέον χρέωση για την πεντάθυρη έκδοση έχει οριστεί στα 370 ευρώ, ενώ με μόλις 350 ευρώ επιπλέον επιβαρύνονται οι εκδόσεις Ecomotive, με σύστημα start-stop και ανάκτηση ενέργειας κατά το φρενάρισμα, οι οποίες εκπέμπουν κάτω από 100γρ./χλμ. CO2 και δεν επιβαρύνονται έτσι με τέλη κυκλοφορίας (95 & 98 γρ./χλμ. αντίστοιχα για τον κινητήρα 60 και 75 ίππων). Διαθέσιμη, σε συνδυασμό με τον κινητήρα 75 ίππων, είναι και η έκδοση με το 5τάχυτο αυτόματο κιβώτιο ASG, το οποίο κοστίζει 850 ευρώ.

Σχετικά Tags
Seat