Ποιος άλλος; Ο Σεμπάστιαν Φέτελ!

Αν υπάρχει ένας πιλότος στο γκριντ της φετινής σεζόν που θα μπορούσε να πάρει μία άνετη νίκη στο Ναό της ταχύτητας αυτός δεν είναι άλλος από τον Σεμπάστιαν Φέτελ.

Ο Γερμανός πιλότος έφτασε μισή ντουζίνα νίκες στο ιταλικό γκραν πρι και πιο συγκεκριμένα στην πίστα της Μόντσα. Το ένα –τρία έκανε η Red Bull με τον Μαρκ Γουέμπερ να ολοκληρώνει τον αγώνα τρίτος.

Ο τρεις φορές Παγκόσμιος πρωταθλητής με άνεση πήρε την τρίτη του καρό σημαία στην Μόντσα και 32η στην καριέρα του, διευρύνοντας μάλιστα τη διαφορά του από τον δεύτερο, Φερνάντο Αλόνσο στους 53 βαθμούς, στο κυνήγι του τίτλου.

Ο Σεμπάστιαν Φέτελ παρά το γεγονός ότι… αγχώθηκε λίγο στην εκκίνηση διατήρησε την πρωτιά του, την οποία δεν αποχωρίστηκε μέχρι την καρό σημαία. Πολύ καλή εκκίνηση έκανε ο Φελίπε Μάσα, ο οποίος από τέταρτος έφτασε δεύτερος.

Ο Βραζιλιάνος… φύλαγε τη θέση από τον τρίτο Μαρκ Γουέμπερ για τον Φερνάντο Αλόνσο και όταν ο Ισπανός προσπέρασε τον πιλότο της Red Bull ο Μάσα παραχώρησε τη θέση του στον ομόσταβλό του.

Ο Μάσα, του οποίου το μέλλον στη σκουντερία θα κριθεί τις επόμενες ημέρες πλασαρίστηκε στην τέταρτη θέση.

Πολύ καλός ήταν ο ρυθμός του Νίκο Χούλκενμπεργκ με τη Sauber, ο οποίος είδε την καρό σημαία από την πέμπτη θέση, στέλνοντας το μήνυμα του στη Ferrari, η οποία από αύριο θα ξεκινήσει το κυνήγι του δεύτερου πιλότου της.

Πηγή: sport-fm