Pole position για την Emirates

Η αεροπορική εταιρεία Emirates και ο όμιλος Formula 1 ανακοίνωσαν την υπογραφή πενταετούς συμφωνίας που καθιστά την Emirates παγκόσμιο εταίρο της F1 με έναρξη ισχύος τη σεζόν 2013.

Το brand της Emirates θα έχει ισχυρή παρουσία σε 15 αγώνες του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος F1 για το 2013 σε GP που θα διεξαχθούν σε Ευρώπη, Ασία, Αυστραλία, Βόρεια και Νότια Αμερική. Ξεκινώντας από τον αγώνα της Μαλαισίας (22-24 Μαρτίου 2013), το λογότυπο Fly Emirates θα εμφανίζεται σε ιστορικές πίστες όπως αυτή του Σίλβερστοουν στη Μεγάλη Βρετανία, της Mόντσα στην Ιταλία και του Ιντερλάγκος στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας.

"Η συγκεκριμένη συμφωνία αποτελεί μια συναρπαστική παγκόσμια ευκαιρία για συνεργασία δύο κορυφαίων παγκόσμιων brands. Η φιλοδοξία, τα κορυφαία τεχνολογικά πρότυπα και η παγκόσμια εμβέλεια της Formula 1 συμβαδίζει με το όραμα και τη φιλοδοξία της Emirates", δήλωσε ο Σεΐχης Ahmed bin Saeed Al-Maktoum, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Emirates Airline.

O Bernie Ecclestone, διευθύνων σύμβουλος του ομίλου Formula 1 σχολίασε τα εξής: "Η Emirates διαθέτει μιας πρώτης τάξεως διεθνή φήμη και είμαι πολύ ευτυχής που καλωσορίζω μια εταιρεία τέτοιου κύρους μεταξύ των παγκόσμιων εταίρων της Formula 1. Η παρακολούθηση αγώνων F1 σε ζωντανή μετάδοση κατά τη διάρκεια της πτήσης θα είναι κάτι μοναδικό για τους πελάτες της Emirates, ενώ η προώθηση του brand της Emirates σε τόσους αγώνες θα συμβάλει στην ενίσχυση των φιλόδοξων πλάνων επέκτασής της. Με σημαντική ταύτιση μεταξύ των αγορών που θέτει η Emirates ως προτεραιότητα και των δικών μας, προσβλέπω σε πολλά επιτυχημένα χρόνια σημαντικής μεταξύ μας συνεργασίας".