Η κακοδαιμονία της ακριβής μεταγραφής του Γκάρεθ Μπέιλ

Η μεταγραφή του Γκάρεθ Μπέιλ βγαίνει μπούμερανγκ στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Κάρλο Αντσελότι αναγκάστηκε λόγω κακής αγωνιστικής κατάστασης να αποκλείσει τον Ουαλό μέσο από την αποστολή των 21 παικτών για τον αγώνα με την Κοπεγχάγη στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League.

Στον άλλοτε "βιονικό" Μπέιλ κόστισε δραματικά το σίριαλ του καλοκαιριού, το οποίο δεν του επέτρεψε να κάνει τη φυσική δοκιμασία που έπρεπε και αφετέρου, δεν ήταν δυνατόν να προσαρμοστεί τόσο γρήγορα στα συστήματα της Βασίλισσας, μιας και ήταν ένας παίκτης, εκτός του περσινού πλάνου.

Στον αντίποδα, ο ποδοσφαιριστής που πωλήθηκε -έναντι αδρού τιμήματος, πάντως- ο Μεσούτ Οζίλ διαπρέπει στη νέα του ομάδα, την Άρσεναλ, βάζοντας το ένα γκολ μετά το άλλο και έκανε την Τρίτη άλλη μια εντυπωσιακή εμφάνιση στη νίκη των Κανονιέρηδων επί της ιταλικής Νάπολι στο Έμιρεϊτς.

Ο Μπέιλ έχασε τα παιχνίδια των μερένγκες με Χετάφε και Έλτσε και πέρασε μόνο ως αλλαγή στον αγώνα του Σαντιάγο Μπερναμπέου, όπου η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχτηκε τη συντοπίτισσα Ατλέτικο και πραγματοποίησε το εντός έδρας ντεμπούτο του.

Η κακοδαιμονία του Ουαλού φάνηκε από το γεγονός ότι πέρασε στον αγώνα με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου στη θέση του Αργεντινού Άνχελ Ντι Μαρία και στο δεύτερο ημίχρονο οι ροχιμπλάνκος, με γκολ του Ντιέγκο Κόστα, πήραν τη νίκη και σκόρπισαν απογοήτευση στους οπαδούς των μερένγκες.

Όπως είναι λογικό, οι οπαδοί της Βασίλισσας προβληματίζονται όταν βλέπουν τον Μπέιλ, όχι μόνο να μην κάνει τη διαφορά, αλλά να μην παίζει καν, την ώρα που ο Οζίλ διαπρέπει στο Λονδίνο με τη φανέλα της Άρσεναλ.