Συνεχίζεται τελικά η σιωπηρή τιμωρία στον Κάτσε

Δεν έχει αποφασιστεί ακόμα το αν θα επιστρέψει ο Έργκους Κάτσε στην ομάδα του ΠΑΟΚ ή αν θα συνεχίσει να προπονείται μόνος του στις εγκαταστάσεις της Μεσημβρίας. Ο Αλβανός παίκτης βρίσκεται σε σιωπηλή τιμωρία από τη διοίκηση του Δικεφάλου του Βορρά και συνεχίζει τις ατομικές του προπονήσεις.

Οι ιθύνοντες του ΠΑΟΚ φέρονται διατεθειμένοι να δώσουν μια ακόμα ευκαιρία στον νεαρό μέσο, όμως περιμένουν αυτό να γίνει την κατάλληλη χρονική περίοδο. Ο Χουμπ Στέφενς έχει ξεκαθαρίσει πως υπολογίζει στον παίκτη και πως θέλει να τον έχει στη διάθεσή του, τις επόμενες ημέρες. Οι ιθύνοντες του ΠΑΟΚ έχουν ειδοποιήσει τον νεαρό παίκτη πως θα επιστρέψει στην πρώτη ομάδα, όμως μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη.

Από εκεί και πέρα, ο Ιβάν Σαββίδης δεν έμεινε ευχαριστημένος με την εικόνα του ΠΑΟΚ στο πρόσφατο παιχνίδι με τον ΟΦΗ και περιμένει τα ματς με την Αλκμάαρ και το Παναθηναϊκό για να λάβει τις αποφάσεις του. Δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο ισχυρός άνδρας του Δικέφαλου του Βορρά σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να προχωρήσει σε αλλαγές στην ομάδα του, αν δε δει άμεσα βελτίωση στην εικόνα του ΠΑΟΚ.

Πηγή: novasports.gr