Απόλυτος κυρίαρχος στη Νέα Σμύρνη ο Ολυμπιακός

Απόλυτος κυρίαρχος ήταν στη Νέα Σμύρνη ο Ολυμπιακός, που επικράτησε άνετα με 2-0 του Πανιωνίου, ο οποίος σε κανένα σημείο του αγώνα δεν μπόρεσε να απειλήσει ουσιαστικά τους πρωταθλητές.

Παρά τις ευκαιρίες που δημιούργησε, με κορυφαία το δοκάρι του Ολαϊτάν στο 35', ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να σκοράρει στο πρώτο ημίχρονο, όμως άνοιξε τελικά το σκορ στο 61' με πλασέ του Βάις, μετά από εξαιρετική κάθετη πάσα του Σαβιόλα.

Ο Αργεντίνος στράικερ από δημιουργός έγινε εκτελεστής στο 75', πετυχαίνοντας από κοντά το 2-0, μετά από σέντρα του Ολαϊτάν.

Στη συνέχεια οι “ερυθρόλευκοι” έριξαν το ρυθμό τους, χωρίς πάντως να απειληθούν από τους γηπεδούχους. Χαρακτηριστικό είναι ότι ο Ολυμπιακός τελείωσε το παιχνίδι με 18 σουτ, έναντι μόλις ενός από την πλευρά του Πανιωνίου.

Με την νίκη αυτή οι πρωταθλητές Ελλάδος διατηρούνται στην κορυφή της βαθμολογίας με 16 βαθμούς, τέσσερις περισσότερους από τον ΠΑΟΚ, που παίζει την Κυριακή.

Νωρίτερα, στο άλλο παιχνίδι της ημέρας, ο Εργοτέλης πήρε την πρώτη του εκτός έδρας νίκη κόντρα στη Βέροια, η οποία αγωνίστηκε στο Καυταντζόγλειο, καθώς στο γήπεδό της γίνονται εργασίες. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Χαντί στο 51' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.