Να κλειδώσει την υπόθεση “πρόκριση” θέλει ο ΠΑΟΚ

Χρόνο συμμετοχής σε ορισμένους ποδοσφαιριστές που δεν έχουν παίξει αρκετά μέχρι στιγμής θα δώσει ο Χουμπ Στέφενς στο σημερινό παιχνίδι του ΠΑΟΚ κόντρα στην Αναγέννηση Καρδίτσας, στο πλαίσιο της φάσης των "32" του Κυπέλλου Ελλάδας.

Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι ο "Δικέφαλος του Βορρά" δεν θα προσπαθήσει να... καθαρίσει από σήμερα την υπόθεση πρόκριση και ο επαναληπτικός σε έναν μήνα να αποκτήσει διαδικαστικό χαρακτήρα.

Ο Ολλανδός τεχνικός θα δώσει ευκαιρίες σε αρκετούς παίκτες να αποδείξουν ότι είναι "ετοιμοπόλεμοι" για τη συνέχεια των υποχρεώσεων της ομάδας.

Πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί ο Πάμπλο Γκαρσία, ο οποίος θα ξεκινήσει ως βασικός στο σημερινό ματς και ο 60χρονος προπονητής είχε δηλώσει πως "πρέπει να δείξει ότι πρέπει να παίξει".

Εν τω μεταξύ, χθες ο Στέφενς είπε στους παίκτες του: "'Εχουμε μπροστά μας ένα ματς Κυπέλλου, το οποίο εξαρτάται καθαρά από εμάς, από τη δική μας διάθεση. Αν είμαστε αυτοί που πρέπει θα πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Γι' αυτό και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι".

Όσον αφορά τα πλάνα του, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Γλύκος.

Μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα είναι οι Σκόνδρας, Κατσικάς, Λόπεθ και Τζαβέλλας.

Ως αμυντικό χαφ θα αγωνιστεί ο Γκαρσία, ενώ εσωτερικοί χαφ θα είναι οι Λόρενς και Βούκιτς. Την τριπλέτα της επίθεσης θα αποτελέσουν οι Ολίσε, Νίνης και Νέτσιντ.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Γιακουμής, Κωνσταντινίδης, Τζανδάρης, Γεωργιάδης, Κιόσε, Πόζογλου και Παπαδόπουλος.

Πηγή: www.sport-fm.gr