Ψυχολογικές “ντόπες” από Μίτσελ ενόψει Φωκικού

Να πεισμώσουν μετά την ισοπαλία με τον Παναιτωλικό για την πέμπτη αγωνιστική του πρωταθλήματος, κάλεσε τους παίκτες του Ολυμπιακού, ο Μίτσελ. Ο Ισπανός τεχνικός προσπάθησε να ανεβάσει την ψυχολογία των ερυθρολεύκων μετά το αρνητικό αποτέλεσμα στο Αγρίνιο και τους υπογράμμισε πως δεν πρέπει να απογοητεύονται με ένα αρνητικό αποτέλεσμα, αλλά να δουλεύουν περισσότερο, έτσι ώστε να παρουσιαστούν καλύτεροι στην επόμενη αναμέτρηση.

Χαρακτηριστικά, ο Ισπανός προπονητής τόνισε στους παίκτες του, μετά το ματς της πέμπτης αγωνιστικής: "Γιατί βλέπω σκυμμένα κεφάλια και τόσο εκνευρισμένα πρόσωπα; Δε χάσαμε σήμερα. Φέραμε ένα κακό αποτέλεσμα, αλλά αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Δεν θέλω να είστε έτσι, μην απογοητεύεστε, αλλά να πεισμώσετε και να αντιδράσουμε στο επόμενο παιχνίδι. Δεν έγινε τίποτα με ένα κακό αποτέλεσμα".

Από εκεί και πέρα, οι ερυθρόλευκοι στρέφουν την προσοχή τους στο αγώνα του κυπέλλου Ελλάδος με αντίπαλο τον Φωκικό. Ο Μίτσελ αναμένεται να προχωρήσει σε αλλαγές στο βασικό σχήμα, δίνοντας χρόνο συμμετοχής σε όσους έχουν αγωνιστεί λίγο στα μέχρι τώρα ματς των ερυθρολεύκων. Παράλληλα, ο τεχνικός των νταμπλούχων Ελλάδος δεν υπολογίζει για το συγκεκριμένο ματς στους Μασάντο, Φουστέρ και Σαλίνο.

Οι Εντιγκά, Γιαταμπαρέ, Σκέποβιτς και Ολαϊτάν διεκδικούν θέσεις στο βασικό σχήμα, με τον Μίτσελ να θέλει να δει σε τι κατάσταση βρίσκονται οι υπόλοιποι παίκτες του Ολυμπιακού, εν όψει της συνέχειας σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Πηγή: novasports.gr