Άρης: Δεν πείθει ο Τζον Ιμπε

Έντονος προβληματισμός επικρατεί στο στρατόπεδο του Άρη για τον Τζον Ιμπε. Ο Νιγηριανός, που αποκτήθηκε ως μία από τις τρεις στιβαρές επιλογές της κιτρινόμαυρης ενδεκάδας, δεν έχει δικαιολογήσει ούτε στο ελάχιστο την αναγκαιότητα της μεταγραφής  του. Έως τώρα έχει μόλις 45 λεπτά συμμετοχής , στην πρεμιέρα της Ριζούπολης και από τότε βρίσκεται μεταξύ πάγκου και εξέδρας.

Δεν είναι όμως μόνο η φανερή ανετοιμότητά του που προβληματίζει, αλλά η εν γένει παρουσία του στις προπονήσεις. Ο Ιμπε είναι ανόρεχτος και "βαρύς", μη δείχνοντας σημάδια διάθεσης, προκειμένου να βελτιώσει την εικόνα του. Ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς, του έστειλε το σχετικό μήνυμα, αποφασίζοντας να τον αποκλείσει από την αποστολή, λίγο πριν την έναρξη της αναμέτρησης με τον Λεβαδειακό, ωστόσο ουδείς γνωρίζει εάν το συγκεκριμένο μήνυμα το έλαβε.

Εάν συνεχίσει σ΄ αυτούς τους ρυθμούς, είναι σίγουρο πως δεν έχει μέλλον στον Αρη, ωστόσο το δυστύχημα για τους Θεσσαλονικείς είναι πως δεν μπορούν να αποκτήσουν άλλον ξένο τον Γενάρη. Γι' αυτό, και ο Μιλίνκοβιτς θα κάνει ότι μπορεί, προκειμένου να καταφέρει να πάρει κάποια πράγματα απ΄ αυτόν, αρκεί να βρει ανταπόκριση από τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή. Δεν αποκλείεται μάλιστα να του δώσει κάποια λεπτά συμμετοχής, ώστε να του δείξει πως, έστω κι έτσι προσπαθεί να τον υπολογίσει, όμως όλα εξαρτώνται από τον ίδιο...

Πηγή: novasports.gr