Ντεμπούτο με το Δικέφαλο στο στήθος για Νίνη και Τζαβέλλα

Με τους Σωτήρη Νίνη και Γιώργο Τζαβέλλα να ξεκινούν στο βασικό σχήμα, θα αντιμετωπίσει ο ΠΑΟΚ τη Βέροια στην αναμέτρηση της τέταρτης αγωνιστικής. Οι δυο παίκτες είναι έτοιμοι να αγωνιστούν και ο Χουμπ Στέφενς θα τους χρησιμοποιήσει στο ματς της τέταρτης αγωνιστικής, καθώς θεωρεί πως έχουν ήδη προσαρμοστεί στα δεδομένα της ομάδας του.

Ο Δικέφαλος του Βορρά αναμένεται να ξεκινήσει την αναμέτρηση με 4-4-2 και τον Χακόμπο κάτω από τα δοκάρια. Οι Τζαβέλλα και Κίτσιου θα είναι οι δυο μπακ, με τους Κατσουράνη και Βίτορ στο κέντρο της άμυνας. Οι Τζιόλης και Νίνης θα είναι οι δυο κεντρικοί χαφ, με τον Στοχ στα αριστερά και τον Λούκας στα δεξιά. Οι Σαλπιγγίδης και Αθανασιάδης θα είναι το επιθετικό δίδυμο των ασπρόμαυρων στη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Μοναδικός στόχος του ΠΑΟΚ στον αγώνα με τη Βέροια είναι νίκη, ώστε να παραμείνει σε τροχιά τίτλου. Ο Ολλανδός τεχνικός ζήτησε από τους παίκτες του να μην επαναλάβουν τα λάθη του αγώνα με τον Παναιτωλικό, όπου ο ΠΑΟΚ είχε ηττηθεί μέσα στο Αγρίνιο.

Η προϊστορία είναι υπέρ του ΠΑΟΚ, καθώς σε σύνολο 13 αγώνων απέναντι στη Βέροια εκτός έδρας, ο Δικέφαλος του Βορρά μετρά εννέα νίκες, τρεις ισοπαλίες και μια ήττα.

Πηγή: novasports.gr