Παναθηναϊκός: Βάζει τον Ατζαγκούν με Πλατανιά ο Αναστασίου

Με τον Αμπντούλ Ατζαγκούν στο βασικό σχήμα αναμένεται να παραταχθεί κόντρα στον Πλατανιά ο Παναθηναϊκός για τον αγώνα της τέταρτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Ο Νιγηριανός μεσοεπιθετικός φέρεται να έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Γιάννη Αναστασίου, ο οποίος τον προετοιμάζει για το βασικό σχήμα της συγκεκριμένης αναμέτρησης.

Παράλληλα, δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο Έλληνας τεχνικός έχει τις τελευταίες ημέρες τετ-α-τετ με τον νεαρό ποδοσφαιριστή, προκειμένου να του εξηγήσει τον ρόλο του στην ενδεκάδα του τριφυλλιού.

Από εκεί και πέρα, ο Αναστασίου φέρεται να έχει καταλήξει για την ενδεκάδα, που θα παρατάξει στα Χανιά, το Σάββατο. Το 4-3-3 δεν αλλάζει και οι «πράσινοι» αναμένεται να παραταχθούν με τον Καπίνο κάτω από τα δοκάρια και τους Τριανταφυλλόπουλο και Κουτρουμπή στο κέντρο της άμυνας. Οι Μαρινάκης και Νάνο θα είναι οι δυο μπακ, με τους Λαγό, Ατζαγκούν και Ζέκα να αποτελούν την τριάδα στη μεσαία γραμμή.

Οι Ντίνας, Μπαϊράμι και Μπεργκ θα είναι οι τρεις της επίθεσης. Δεν αποκλείεται να υπάρξει κάποια έκπληξη από τον Έλληνα τεχνικό, κυρίως στη μεσοεπιθετική γραμμή. Οι πράσινοι θα ταξιδέψουν στην Κρήτη, χωρίς τους τραυματίες Σίλντενφελντ και Μέντες, καθώς επίσης και τον ανέτοιμο Φιγκερόα.

Πηγή: novasports.gr