Κι όμως, ο Γκάρεθ Μπέιλ δεν πουλάει φανέλες!

H αντιπολίτευση της διοίκησης του Φλορεντίνο Πέρεθ στη Ρεάλ Μαδρίτης αμφιβάλλει πρώτη φορά ευθέως για τη μεταγραφή του Γκάρεθ Μπέιλ.

Το τεράστιο ποσό των 99 δισ. ευρώ που δαπανήθηκε για την απόκτηση του Ουαλού άσου από την Τότεναμ προκάλεσε πολλή συζήτηση, ούτως ή άλλως, από τη στιγμή που ξεκίνησε το ενδιαφέρον της Βασίλισσας.

Ο Μεσούτ Οζίλ, ο παίκτης που "θυσίασαν" οι μερένγκες, για να ολοκληρώσουν τη μεταγραφή του Μπέιλ, πουλάει πέντε φορές περισσότερες φανέλες από τον ίδιο τον Ουαλό στη νέα του ομάδα, την Άρσεναλ.

Εκτός από το γεγονός ότι με την πρώτη ματιά, ο ταχύς Γερμανός, τουρκικής καταγωγής, ταιριάζει πολύ περισσότερο στο στυλ παιχνιδιού των Κανονιέρηδων, οι οπαδοί της λονδρέζικης ομάδας θεώρησαν τη μεταγραφή του Οζίλ ως υπέρβαση για την ποιότητα του υπάρχοντος ρόστερ και άδειασαν τα ράφια με τη φανέλα του!

Αντίθετα, οι οπαδοί της Ρεάλ δε δείχνουν και τόσο ενδιαφέρον για την αγορά της φανέλας με το 11, παρά την φαντασμαγορική παρουσίαση του Ουαλού Μπέιλ.

Η προώθηση της φανέλας του Μπέιλ έχει προκαλέσει τριγμούς, όπως γράφει η Daily Mail, μέσα στα αποδυτήρια, καθώς έχει φέρει δυσαρέσκεια στους Σέρχιο Ράμος και Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο προπονητής της εθνικής Γερμανίας, Γιόακιμ Λεβ, χαρακτήρισε εκ του αποτελέσματος "ακατανόητη" την απόφαση της Ρεάλ Μαδρίτης να επενδύσει τόσα πολλά χρήματα στην αγορά ενός παίκτη που δεν έχει τα χαρακτηριστικά του σταρ, κάτι στο οποίο συμφωνεί και ο μάνατζερ της Premier League, τονίζοντας ότι στην Αγγλία πουλούσε λιγότερες φανέλες από τους Ρούνεϊ, Φαν Πέρσι, Τζέραρντ και Φερνάντο Τόρες.

Στο μεταξύ, ο Γκάρεθ Μπέιλ, παρέα με τον Λιονέλ Μέσι, απεικονίζονται στο εξώφυλλο του FIFA 14 της EA Sports.

Όλα τα παραπάνω εντείνουν την πίεση στον Ουαλό, ο οποίος αναμένεται να κάνει ντεμπούτο με τη φανέλα των Μαδριλένων στις 23:00 του Σαββάτου 14 Σεπτεμβρίου με τη Βιγιαρεάλ στο Ελ Μαδριγάλ.