Άρης: Ενσωματώνονται Πούλιδο και Ουντότζι

Τον δικό τους αγώνα δρόμου κάνουν οι Ρούμπεν Πουλίδο και Σαλόζε Ουντότζι, προκειμένου να προλάβουν να είναι έτοιμοι στο επερχόμενο ματς με τον Λεβαδειακό, την Κυριακή το απόγευμα. Και οι δύο ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα και ευελπιστούν να μπουν με την υπόλοιπη ομάδα τις επόμενες ημέρες.

Κατά τ΄ άλλα, η προπόνηση της Δευτέρας ήταν η τελευταία που έγινε υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Μπουγιουκλή, καθώς από αύριο αναλαμβάνει ο Μιλίνκοβιτς.

Να σημειωθεί ότι ο Ντιν Μπουζάνης δεν συμμετείχε στην προπόνηση λόγω ίωσης. Τέλος,  απόντες ήταν (όπως και από την αυριανή, που θα είναι απογευματινή και θα γίνει στο "Δασυγένειο", όπως μετονομάστηκε με ομόφωνη απόφαση το αθλητικό κέντρο του Ν. Ρυσίου) οι Σωκράτης Διούδης και Ηλίας Σταυρόπουλος, οι οποίοι -ως γνωστόν- βρίσκονται με τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα των Ελπίδων (U-21) και των Νέων (U-19), αντίστοιχα.


Ευχαριστώ της OFK Βελιγραδίου στον Μιλίνκοβιτς

Η λύση της συνεργασίας της OFK Βελιγραδίου με τον Ζόραν Μιλίνκοβιτς, ανακοινώθηκε και επίσημα από τη Σερβική ομάδα, μαζί με μια ευχαριστήρια ανακοίνωση, αλλά και δήλωση από τον ίδιο τον νέο τεχνικό του Αρη.

"Είμαι ευγνώμων σε όλους τους ανθρώπους της ΟΦΚ Βελιγραδίου, τον πρόεδρο Ζβένταν Τέρζιτς και τη διοίκηση, το τεχνικό τιμ, τους παίκτες και τους οπαδούς. Πέρασα μια εξαιρετική χρονιά εδώ, αντιλήφθηκα την μεγαλειότητα αυτής της ομάδας, τον ενθουσιασμό με τον οποίοι οι άνθρωποί της δουλεύουν, έμαθα πολλά και ένιωσα φίλος. Ελπίζω να άφησα το σημάδι μου στην ομάδα και οι άνθρωποι να με θυμούνται για καλά πράγματα", ανέφερε ο 45χρονος προπονητής.

Πηγή: novasports.gr