Χωρίς Σπυρόπουλο η λίστα του ΠΑΟΚ για το Europa League

Εκτός της ευρωπαϊκής λίστας για το Europa League έμεινε ο Νίκος Σπυρόπουλος. Ο ΠΑΟΚ έστειλε την Τρίτη στην UEFA τη σχετική λίστα με τα ονόματα των παικτών που θα αγωνιστούν στη φάση των ομίλων της διοργάνωσης.

Οι επιτελείς του ΠΑΟΚ έστειλαν το πρωί της Τρίτης τη λίστα με τους ποδοσφαιριστές που θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες του 12ου ομίλου του Europa League. Αντίθετα, εντός της λίστας βρίσκεται ο Ινίγκο Λόπεθ.

Σ' αυτήν, συμμετέχουν οι: Αθανασιάδης, Βίτορ, Βούκιτς, Γεωργιάδης, Γιακουμής, Γκαρσία, Γλύκος, Κατσικάς, Κατσουράνης, Κίτσιου, Λάζαρ, Λίνο, Λόπεθ, Λούκας, Λόρενς, Νέτσιντ, Νίνης, Ολίσε, Σαλπιγγίδης, Σκόνδρας, Στοχ, Τζανδάρης, Τζαβέλλας, Τζιόλης, Χακόμπο (Λίστα Α) και: Κάτσε, Κουλούρης, Κωνσταντινίδης, Παπαδόπουλος, Ποζατζίδης, Πόζογλου, Σαββίδης (Λίστα Β).

Υπενθυμίζεται ότι στη λίστα Β μπορούν να καταχωρηθούν ποδοσφαιριστές που στις ηλικίες 15-21 έχουν θητεύσει 2 συνεχόμενα χρόνια στις Ακαδημίες του ΠΑΟΚ. Στη λίστα Α για να ξεπεραστούν οι 17 ποδοσφαιριστές, κάθε σύλλογος πρέπει να έχει 4 ποδοσφαιριστές εκπαιδευμένους για 5 συνεχόμενα χρόνια στα τμήματα υποδομής του και άλλους 4 εκπαιδευμένους επί 5 συνεχόμενα χρόνια σε Ακαδημία ελληνικού συλλόγου.