Κι όμως, ο Ολυμπιακός ίσως πουλήσει επτά παίκτες σε ένα 24ωρο!

Η τελευταία ημέρα των μεταγραφών θα είναι για τον Ολυμπιακό, όπως και το καλοκαίρι που προηγήθηκε: πολυάσχολη...

Στο λιμάνι έχουν θέσει προτεραιότητα να ολοκληρώσουν τη μεταγραφή του Χοσέ Χολέμπας στη Μπεσίκτας.

Όμως, την ίδια ώρα, η Τζένοα φέρεται να έχει επανέλθει με νέα πρόταση για τον Γιάννη Φετφατζίδη, καθότι η πρώτη των 4 εκατομμυρίων ευρώ απορρίφθηκε από τους ερυθρολεύκους.

Η Σασουόλο ήρθε στο προσκήνιο και ζητά τον Κώστα Μήτρογλου έναντι 5 εκατ. ευρώ. Όλα αυτά την ερχόμενη μόλις ημέρα της δήλωσης του Μίτσελ ότι "δε θα ξαναφήσει τον Μητρο-γκόλ εκτός ενδεκάδας". Ο Μαρινάκης εξακολουθεί να "αδειάζει" τον πελαγωμένο προπονητή του στο πλαίσιο της σταθεράς ότι "όλοι πωλούνται στη σωστή τιμή".

Ενδιαφέρον από ρώσικη ομάδα φαίνεται να υπάρχει για τον Πάουλο Μασάντο, ο οποίος δεν έχει αγωνιστεί ακόμη ούτε λεπτό στο πρωτάθλημα.

Στο μεταξύ, για το δανεισμό του Τόμας Ντε Βινσέντι "μάχονται" Λεβαδειακός, ΠΑΣ Γιάννινα και άλλη μια ομάδα-έκπληξη, ενώ ο μάνατζερ του Ραφίκ Τζεμπούρ φημολογείται ότι θα φέρει πρόταση για τον πελάτη του στον Ολυμπιακό.

Αν, μέσα σε όλα, η Τερέκ Γκρόζνι στείλει βελτιωμένη πρόταση για τον Δημήτρη Σιόβα, τότε ενδέχεται να πουληθεί κι αυτός, έβδομος στη σειρά των ενδεχόμενων αποχωρήσεων από το λιμάνι μέσα σε ένα 24ωρο!