Το άγνωστο πρόβλημα του Νίκου Σπυρόπουλου

Μετά τη λήξη του αγώνα ΠΑΟΚ-Πανιώνιος στην Τούμπα, ο προπονητής του Δικεφάλου του Βορρά, Χουμπ Στέφενς επιβεβαίωσε ότι κάτι δεν πάει καλά με το Νίκο Σπυρόπουλο.

Ο Έλληνας διεθνής αριστερός μπακ αποκτήθηκε από την Κιέβο όμως δεν έχει αγωνιστεί ούτε λεπτό φέτος με τον ΠΑΟΚ, ακόμη κι όταν τραυματίστηκε ο Λίνο. Στον επαναληπτικό με τη Σάλκε, προτιμήθηκε ο Γιάννης Σκόνδρας, σε μια επιλογή που προκάλεσε πολλή συζήτηση, μιας και ο πρώην παίκτης του Ατρομήτου αφενός έχει "ανάποδο πόδι", αφετέρου έκανε πολλά λάθη στον αγώνα ενάντια στους "βασιλικούς μπλε".

Ο Ολλανδός αποκάλυψε ότι "προφανώς και υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τον Νίκο Σπυρόπουλο" και πρόσθεσε: "Θέλαμε να το συζητήσουμε και να το λύσουμε απευθείας με τον παίκτη και να τον καλύψουμε, χωρίς να φτάσει το θέμα στα ΜΜΕ". Τόνισε επίσης ότι το πρόβλημα του Σπυρόπουλου δεν είναι αγωνιστικό, αφήνοντας να εννοηθεί ότι πρόκειται περί προσωπικού προβλήματος.

Για το ίδιο πρόβλημα, ο διεθνής Έλληνας αμυντικός αποκλείστηκε από την αποστολή της εθνικής Ελλάδος για τους αγώνες με Λιχτενστάιν και Λετονία, με τη σύμφωνη γνώμη του Φερνάντο Σάντος. Τη θέση του στην αποστολή πήρε ο Γιώργος Τζαβέλλας, ο οποίος πιθανότατα θα είναι συμπαίκτης του στον ΠΑΟΚ το ερχόμενο διάστημα.

Ο διεθνής μπακ ανηφορίζει τη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στο Δικέφαλο του Βορρά και αναμένεται να ενταχθεί στην αποστολή μετά τους υπόλοιπους παίκτες, οι οποίοι είναι προγραμματισμένο να συγκεντρωθούν στις 12:00 της Δευτέρας στον Άγιο Κοσμά.

Αμφίβολη είναι και η συμμετοχή στη συγκέντρωση του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος του Στέφανου-Κλάους Αθανασιάδη, ο οποίος ένιωθε ενοχλήσεις μετά την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Πανιώνιο.