Δρόμος επιστροφής του Φιγκερόα στο τριφύλλι

Την περίπτωση του Λουτσιάνο Φιγκερόα φέρεται να εξετάζει ο Παναθηναϊκός για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής. Οι πράσινοι φέρονται σύμφωνα με δημοσιεύματα να έχουν ξεκινήσει επαφές με τον Αργεντινό επιθετικό, ο οποίος αγωνίστηκε στο δεύτερο μισό της περσινής σεζόν στο τριφύλλι.

Ο 32χρονος παίκτης είχε σημειώσει δυο γκολ σε επτά εμφανίσεις. Ο Γιάννης Αναστασίου αναζητεί εναλλακτικές λύσεις για την επιθετική γραμμή και φέρεται να είναι θετικός πλέον στο ενδεχόμενο επιστροφής του έμπειρου επιθετικού, για τον οποίο είχε εισηγηθεί αρνητικά το καλοκαίρι. Ο Φιγκερόα έχει αγωνιστεί κατά το παρελθόν στις Μπέρμιγχαμ, Βιγιαρεάλ, Ρίβερ Πλέιτ, Τζένοα και Μπόκα Τζούνιορς.

Οι ιθύνοντες του τριφυλλιού επιβεβαιώνουν ότι το όνομα του Αργεντινού παίκτη βρίσκεται στη μετεγγραφική τους λίστα, όμως διαψεύδουν τα περί επαφών. Όπως τονίζουν στα θετικά για τον 32χρονο παίκτη είναι ο χαρακτήρας του και το γεγονός πως ξέρει τα αποδυτήρια του «τριφυλλιού» από την περσινή του παρουσία. Για να ολοκληρωθεί η μετεγγραφή θα πρέπει να βρεθεί και η "χρυσή τομή" στον οικονομικό τομέα, στον οποίο υπήρχε μεγάλη διαφορά το προηγούμενο χρονικό διάστημα.

Πηγή: novasports.gr