Μεταξύ Τουρκίας και Ολυμπιακού ο Ραφίκ Τζεμπούρ

Λίγες ημέρες απομένουν για την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου και η αγωνία του Ραφίκ Τζεμπούρ, ο οποίος βρίσκεται εκτός πλάνων του Ολυμπιακού και σε αναζήτηση συλλόγων για να συνεχίσει την καριέρα του, εντείνεται.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο μάνατζέρ του εξακολουθούσε να αναζητά ομάδα από Αγγλία ή Σκωτία για τον Αλγερινό άσο.

Ωστόσο, ο Τζεμπούρ φέρεται να περιμένει και πρόταση από την Τουρκία και συγκεκριμένα, από την Τραμπζονσπόρ, η οποία κάνει κι αυτή επενδύσεις φέτος κατά τα πρότυπα των Φενερμπαχτσέ, Γαλατασαράι και Μπεσίκτας και έχει ατραξιόν τον Φλοράν Μαλουντά.

Βέβαια, άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο "τρομοκράτης" δε θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή ούτε τους Τούρκους, ούτε οποιουσδήποτε άλλους ενδιαφερόμενους.

Στο μυαλό του Αλγερινού στράικερ είναι να ζητήσει την επιστροφή του στο ρόστερ του Ολυμπιακού, με μια "ειλικρινή μεταμέλεια" μπροστά στον Ισπανό προπονητή του, Μίτσελ.

Ο Ραφίκ Τζεμπούρ σκέφτεται ότι αν ο Ολυμπιακός αλλάξει προπονητή -ήδη τα σενάρια για τον Ολλανδό Μπερτ Φαν Μααρβάικ είναι φρέσκα- τότε θα έχει πολλές περισσότερες πιθανότητες να ξαναδιεκδικήσει θέση στην ομάδα και γιατί όχι και στην ενδεκάδα.

Από την άλλη, η γνωριμία και το φλερτ του με την γνωστό μοντέλο-τηλεπερσόνα-τραγουδίστρια, που δείχνει να ευοδώνεται, όπως προδίδουν οι πολλές κοινές εμφανίσεις των δυο, τον κάνει να σκέφτεται διπλά και τριπλά το ενδεχόμενο να φύγει από την Ελλάδα.