Κι άλλοι Άραβες θέλουν τον Παναθηναϊκό

Νέα σενάρια για ενδιαφέρον Αράβων για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, μετά το σίριαλ με τον Αλ Σαούντ. Δημοσιεύματα θέλουν επενδυτή αραβικής καταγωγής να έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του Παναθηναϊκού και ήδη έχει δώσει εντολή σε δικηγορικό γραφείο να έρθει σε επαφή με τη διοίκηση του τριφυλλιού. Τα ίδια δημοσιεύματα τονίζουν πως ήδη υπάρχει επικοινωνία μεταξύ των εκπροσώπων του ενδιαφερομένου και της διοίκησης του τριφυλλιού.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να επισημοποιηθεί το ενδιαφέρον του Άραβα επενδυτή, ενώ θα ξεκινήσουν επισήμως και οι συζητήσεις των δυο πλευρών. Τα δημοσιεύματα θέλουν τον Άραβα να είναι έτοιμος να καλύψει τα χρέη ύψους 27 εκατομμυρίων ευρώ, που έχει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ενώ θα διαθέσει από 15 έως 20 εκατομμύρια ευρώ για την ενίσχυσή της, μόνο τον πρώτο χρόνο. Τις προσεχείς ημέρες αναμένεται να διαπιστωθεί το κατά πόσο ευσταθούν αυτά τα σενάρια.

Διέψευσε ο Παναθηναϊκός

Στη διάψευση των δημοσιευμάτων που ήθελαν Άραβα επενδυτή να κινείται για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός προχώρησαν οι πράσινοι. Όπως τονίσουν δεν υπάρχει κανένα τέτοιο θέμα και καμία επαφή με δικηγορικό γραφείου που εκπροσωπεί κάποιον επενδυτή.

Χαρακτηριστικά, οι πράσινοι υπογραμμίζουν για τη συγκεκριμένε υπόθεση: "Η προσπάθεια αποπροσανατολισμού του κόσμου της ομάδας μας συνεχίζεται. Δεν υπάρχει καμία απολύτως πρόταση, επομένως δεν πρόκειται να μπούμε και σε καμία ατέρμονη συζήτηση που παραπέμπει σε.... Τσάκηδες κλπ.

Οτιδήποτε "εμφανίστηκε" και πάλι στη δημοσιότητα προέρχεται είτε από την παλιά ιδιοκτησία που θέλει να μας αποσταθεροποιήσει είτε από τους "απέναντι".

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε φάση οικονομικής εξυγίανσης, συζητάει μόνο πάνω σε σοβαρά και πραγματικά δεδομένα και όχι σε φήμες, επομένως ούτε οι "εμπλεκόμενοι", ούτε τα ΜΜΕ να μην χάνουν τζάμπα το χρόνο τους εφόσον δεν πληρούνται αυτές οι προϋποθέσεις".

Πηγή: novasports.gr