Παιχνίδι κορυφής για την εθνική Ελλάδος στο Καραϊσκάκη

Υποδέχεται τη Βοσνία των Τζέκο και Μισίμοβιτς

Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα. Ο αποψινός αγώνας (21:45) της εθνικής Ελλάδος με τη Βοσνία στο Γεώργιος Καραϊσκάκης είναι ο πιο δύσκολος ως τώρα στη σύντομη πορεία της ομάδας στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2014 στη Βραζιλία.

Στο εντός έδρας παιχνίδι στο Φάληρο οι απώλειες απαγορεύονται, καθότι η Βοσνία είναι το έτερο φαβορί για την πρόκριση και έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά τον όμιλο με δύο νίκες και τέρματα 12-2!

Η ομάδα του Φερνάντο Σάντος ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς στην ολιγοήμερη συγκέντρωση των διεθνών και ο συνολικός απολογισμός είναι ο εξής: εκτός μάχης θα βρίσκονται οι Χολέμπας, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Βύντρα και Χριστοδουλόπουλος. Στον αντίποδα, ο Γιώργος Τζαβέλλας θα βρεθεί εντός αποστολής.

Στην ενδεκάδα τα πλάνα του Πορτογάλου τεχνικού οριστικοποιούνται και αναμένεται σχήμα 4-4-2 με τους παρακάτω έντεκα ποδοσφαιριστές αν και οι εκπλήξεις δεν αποκλείονται: Καρνέζης, Σπυρόπουλος, Μαλεζάς, Παπασταθόπουλος, Τοροσίδης, Κατσουράνης, Τζιόλης, Μανιάτης, Φορτούνης, Σαμαράς, Γκέκας.

Η πιθανή ενδεκάδα της Βοσνίας: Μπέγκοβιτς, Σπάχιτς, Μούρτζα, Βράνιες, Σαλίχοβιτς, Βρσάγεβιτς, Ζαχίροβιτς, Μεντούνγιανιν, Μισίμοβιτς, Ιμπίσεβιτς, Τζέκο. O 27χρονος Χάρις Μεντούνγιανιν έχει σκοράρει με πέναλτι στο ίδιο γήπεδο κόντρα στον Ολυμπιακό με τη φανέλα της Μακάμπι Τελ Αβίβ τη σεζόν 2010-11.

Διαιτητής του αγώνα ο 40χρονος Ιταλός Αντόνιο Νταμάτο. Τα υπόλοιπα παιχνίδια του ομίλου: Λιχτενστάιν - Λιθουανία (20:30), Σλοβακία - Λετονία (21:15).