Τον… τρόμαξε η Άλκμααρ

Ξεθωριάζει το όνειρο της πρόκρισης στους ομίλους του Europa League για τον Ατρόμητο, που ηττήθηκε στο Περιστέρι με σκορ 1-3 από την ολλανδική Άλκμααρ, και μόνο με ένα ποδοσφαιρικό θαύμα θα καταφέρει να πάρει την πρόκριση στον εκτός έδρας επαναληπτικό της ερχόμενης εβδομάδας.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν αρκετά υποτονικό, με ελάχιστες φάσεις μπροστά στα δύο τέρματα, όμως οι Ολλανδοί μπήκαν δυνατά στο δεύτερο μέρος, και στο 51' ευτύχησαν να προηγηθούν με τον Γκούντμουντσον, ενώ διπλασίασε τα τέρματά της στο 74' με τον Γιόχανσον, που απέφυγε με θεαματικό τρόπο τον Φυτανίδη.

Δύο λεπτά αργότερα, ο Ατρόμητος κατάφερε να μειώσει σε 1-2 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Παπαδόπουλου, που ήταν και αυτός που κέρδισε το πέναλτι από τον Εστεμπάν, ενώ θα μπορούσε να είχε ισοφαρίσει στο 82', όταν το γυριστό σουτ του Μπρίτο πέρασε μόλις άουτ, ή στο 85', όταν ο Καραμάνος δεν εκμεταλλεύτηκε την καλή σέντρα του Ναπολεόνι.

Και σαν να μην έφτανε αυτό, στην τελευταία φάση του αγώνα η Άλκμααρ βγήκε στην αντεπίθεση, μετά από εκτέλεση κόρνερ για τον Ατρόμητο, με τον Γκούντμουντσον να αποφεύγει και τον Σηφάκη και να γράφει το τελικό 1-3.

Πλέον, για να πάρει την πρόκριση η ομάδα του Γιώργου Παράσχου θα πρέπει να κερδίσει μέσα στην Ολλανδία με διαφορά τριών τερμάτων, ή με σκορ 2-4, 3-5 και ούτω καθεξής.