Παιχνίδι-πρόκληση για τον Ατρόμητο κόντρα στην Αλκμάαρ

Η Σεβίλλη ήταν αξεπέραστο "εμπόδιο", με τη Νιουκάστλ έπαιξαν κι άλλα πράγματα ρόλο, κόντρα στην Άλκμααρ, όμως, ο Ατρόμητος "χτυπάει" την πρώτη του ευρωπαϊκή πρόκριση. Οι Περιστεριώτες υποδέχονται την ολλανδική ομάδα στις 19:30 της Πέμπτης και θέλουν να κάνουν το πρώτο βήμα για την είσοδο στους ομίλους του Europa League.

Ο Ματίας Ιγκλέσιας προπονήθηκε την Τετάρτη (21/8), αλλά όπως όλα δείχνουν δεν θα βρεθεί στην 11άδα του Ατρόμητου στο παιχνίδι με την Άλκμααρ για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ. Ο Αργεντίνος μέσος ταλαιπωρείται από ένα διάστρεμμα στον αστράγαλο και το πιθανότερο είναι ότι παρτενέρ του Ελίνι Δημούτσου στις θέσεις των αμυντικών χαφ θα είναι ο Παναγιώτης Μπάλλας. Από εκεί και πέρα, ο Γιώργος Παράσχος δεν σκοπεύει να παρατάξει δύο επιθετικούς, αλλά σύστημα 4-2-3-1.

Στο τέρμα θα είναι ο Σηφάκης και η τετράδα στην άμυνα απαράλλαχτη σε σχέση με την πρεμιέρα της Superleague, απέναντι στον Εργοτέλη. Νάστος (δεξιά), Γιαννούλης μπακ και Φυτανίδης, Λαζαρίδης κεντρικοί αμυντικοί. Στη δεξιά πτέρυγα θα είναι ο Ούμπιντες, αριστερά ο Μπρίτο και ο Πίτου Γκαρσία πίσω από τον Παπαδόπουλο, ο οποίος είναι το φαβορί να βρεθεί στην κορυφή της επίθεσης (λιγότερες πιθανότητες έχει ο Ναπολεόνι).

Η αποστολή του Ατρόμητου: Σηφάκης, Τσενάμο, Παπουτσογιαννόπουλος, Νάστος, Γιαννούλης, Ιγκλέσιας, Ταυλαρίδης, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Μπάλλας, Δημούτσος, Γκαρσία, Ούμπιντες, Καραμάνος, Καλλέργης, Ναπολεόνι, Παπαδόπουλος, Μπρίτο, Καραγκούνης, Φάμπιο.

Πηγή: novasports.gr