Μάντσεστερ Σίτι: Έβαλε στα δίχτυα την “πελάτισσα” Νιουκάστλ

Τη 19η νίκη τους στις 21 τελευταίες αναμετρήσεις τους με τη Νιουκάστλ πέτυχαν οι Πολίτες.

Η Μάντσεστερ Σίτι θα μπορούσε να έχει "πιάσει" σκορ που να μην θυμίζει ποδοσφαίρου με τη Νιουκάστλ, απέδωσε καταπληκτικό ποδόσφαιρο κατοχής, ευκαιριών και γκολ απέναντι στις καρακάξες τις οποίες ισοπέδωσε με 4-0.

Καλύτερη έναρξη στη σεζόν ο Μανουέλ Πελεγκρίνι δεν θα μπορούσε να φανταστεί, ο οποίος έκανε επίσημο ντεμπούτο στον πάγκο της Μάντσεστερ Σίτι. Οι «πολίτες» επικράτησαν, με 4-0, της Νιούκαστλ κρατώντας το 99ο μηδέν παθητικό της ιστορίας τους σε 245, πλέον, ματς στο Ιτιχάντ!

Στο 4', μόλις, η Σίτι είχε δημιουργήσει τρεις κλασσικές ευκαιρίες στην εστία των φιλοξενούμενων, που είχαν όλες τους τις γραμμές σε κακή ημέρα και τον γκολκίπερ Τιμ Κρουλ να προσπαθεί να συμμαζέψει την κατάσταση.

Ο Σίλβα στο 6΄ άνοιξε το σκορ, με εξαίσιο πλασέ (δοκάρι και μέσα) ο Αγκουέρο ανέβασε το σκορ στο 2-0 στο 22΄, ενώ δύο ακόμη τέρματα "κράτησαν" οι γηπεδούχοι και για το δεύτερο μέρος: Ο Γιάγια Τουρέ με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ έκανε το 3-0, ενώ το 4-0 διαμορφώθηκε με τέρμα του Νασρί στο 75'.

Από τους νεοφερμένους της δευτεραθλήτριας Αγγλίας οι Φερναντίνιο, Νάβας έβγαλαν 90λεπτο, ενώ εκτός αποστολής ήταν ο Γιόβετιτς. Ο Νεγρέδο μπήκε αλλαγή στο 79΄, τέλος, μπήκε αλλαγή στο 79' στη θέση του Νταβίντ Σίλβα. Συνεχίστηκε η κακή παράδοση της Νιούκαστλ στο Μάντσεστερ, όπου έχει, πλέον, δύο «διπλά» τα τελευταία 30 χρόνια.

Πηγή: novasports.gr