Το Σάλκε-ΠΑΟΚ στη ΔΤ

To πρώτο τεστ για τη Δημόσια Τηλεόραση, το μεταβατικό φορέα, μέχρι τη λειτουργία της ΝΕΡΙΤ, έρχεται την προσεχή Τετάρτη 21 Αυγούστου, λίγες μόνο ημέρες μετά την ανακοίνωση των επιτυχόντων που θα στελεχώσουν τον οργανισμό.

Ο υφυπουργός Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης, Παντελής Καψής είχε δηλώσει ότι το πρόγραμμα θα εκπέμψει άμεσα και η αναμέτρηση της Σάλκε με τον ΠΑΟΚ για τα πλέι-οφ του Champions League είναι πρώτης τάξεως ευκαιρία.

Μπορεί η ΕΡΤ να έχει κλείσει, αλλά η συμφωνία που υπάρχει με την TEAM, την εταιρεία διαχείρισης τηλεοπτικών δικαιωμάτων της UEFA, για το Champions League, ισχύει και η Δημόσια Τηλεόραση είναι υποχρεωμένη να δείξει μια εκ των αναμετρήσεων της Τετάρτης, εφόσον υπάρχει ελληνική ομάδα που συμμετέχει. Για την ιστορία, αξίζει να σημειωθεί ότι η ΔΤ είχε προγραμματίσει να μεταδώσει τον αγώνα Φενερμπαχτσέ-Άρσεναλ, αλλά τώρα, που συμμετέχει τελικά ο ΠΑΟΚ στα πλέι-οφ, τα πράγματα σοβαρεύουν.

Το αρχικό πρόγραμμα συμπεριελάμβανε το παιχνίδι της Σάλκε στην πλατφόρμα της Nova αλλά μετά την αλλαγή δεδομένων και την αντικατάσταση της Μέταλιστ από τον ΠΑΟΚ, η Δημόσια Τηλεόραση είναι αυτή η οποία θα μεταδώσει το πρώτο παιχνίδι, την ερχόμενη Τετάρτη 21 Αυγούστου, στις 21:45.