Τέλος καλό (έστω και… εκπρόθεσμα), όλα καλά στον Πανιώνιο

Ανησυχία προκάλεσε στους οπαδούς του Πανιωνίου η χθεσινή απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού να μη χορηγήσει στην “κυανέρυθρη” ΠΑΕ πιστοποιητικό συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Superleague, όμως τελικά, όπως αποδείχθηκε, το πρόβλημα ήταν καθαρά τυπικό.

Με νέα της ανακοίνωση, η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού ενημερώνει πως ο Πανιώνιος κατέθεσε, έστω και εκπρόθεσμα, το απαιτούμενο πιστοποιητικό φορολογικής ενημερότητας, και έτσι θα συμμετάσχει κανονικά στο πρωτάθλημα της νέας χρονιάς.

Η ανακοίνωση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού αναφέρει:

“Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού (Ε.Ε.Α.) κατά τη συνεδρίαση της 12-8-2013, αποφάσισε τη μη χορήγηση στην ΠΑΕ Γ.Σ.Σ. ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ πιστοποιητικού του άρθρου 77Α παρ.3 του ν.2725/1999, όπως ισχύει, (για τη συμμετοχή της στην αγωνιστική περίοδο 2013-2014), λόγω σοβαρής παράβασης που αφορά στο δημόσιο συμφέρον και συγκεκριμένα για μη προσκόμιση από την ως άνω ΠΑΕ της απαιτούμενης κατά το νόμο φορολογικής ενημερότητας.

Ενόψει όμως του γεγονότος ότι η εν λόγω ΠΑΕ προσκόμισε, σήμερα Τρίτη 13-8-2013 περί ώρα 13.05΄μ.μ., έστω και εκπρόθεσμα, το πιστοποιητικό φορολογικής ενημερότητάς της, η Ε.Ε.Α. αποφάσισε την ανάκληση της από 12-8-2013 απόφασής της και τη χορήγηση στην ΠΑΕ Γ.Σ.Σ. ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ του πιστοποιητικού του άρθρου 77Α παρ.3 του ν.2725/1999”.