ΠΑΟΚ: Για την ανατροπή στο Χάρκοβο εντός αγωνιστικού χώρου

Να πληρώσει τους Ουκρανούς με το ίδιο νόμισμα θα επιδιώξει το βράδυ ο ΠΑΟΚ, ο οποίος στο κατάμεστο "Μέταλιστ Στάντιουμ" καλείται να ανατρέψει το εις βάρος του 2-0 του πρώτου αγώνα προκειμένου να βρεθεί αυτός στα πλέι-οφ του Champions League.

Η Μέταλιστ έχει το πάνω χέρι, ωστόσο αν το σύνολο του Στέφενς αγωνιστεί όπως πρέπει, τότε θα μπορέσει να ανατρέψει τα προγνωστικά και να σφραγίσει το εισιτήριο για την επόμενη φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Κι όλα αυτά, εντός αγωνιστικού χώρου, καθώς στις 13 Αυγούστου θα εκδικαστεί τελικά η υπόθεση τιμωρίας της ουκρανικής ομάδας από την UEFA.

Για τη Μέταλιστ, ο Ντισλένκοβιτς θα υπερασπιστεί τα γκολπόστ της ουκρανικής ομάδας με τον, Βιλάγκρα να παίζει στο δεξί άκρο της άμυνας και τον Αζεβέντο στο αριστερό. Ανάμεσα τους θα είναι οι Πάπα - Γκουέ και Μπερεζέφτσουκ.

Κρασνοπόροφ και Εντμαρ θα είναι τα κεντρικά χαφ, δεξιά τους θα τοποθετηθεί ο Μάρλος, στα αριστερά τους ο Σόουζα και μπροστά τους ο Σόσα, ενώ ο Ντέβιτς θα αποτελέσει την αιχμή του δόρατος.

Ο Χακόμπο θα ξεκινήσει κάτω από τα δοκάρια του ΠΑΟΚ. Κίτσιου, Κατσουράνης, Βίτορ Μιγκέλ και Λίνο σε διάταξη από δεξιά προς τ' αριστερά θα είναι στη βάση του 4-2-3-1. Στα χαφ ο Τζιώλης δεξιά και ο Λάζαρ αριστερά. Δεξιά του Τζιώλη και πιο προωθημένα θα ξεκινήσει είτε ο Ολίσε στέλνοντας αντίστοιχα αριστερά τον Γεωργιάδη, είτε ο Λόρενς για να μετακινηθεί τότε ο Λιβεριανός από την άλλη πλευρά. Ανάμεσά τους θα είναι ο Λούκας και στην κορυφή ο Αθανασιάδης. Αυτά σε περίπτωση που δεν μπορεί να βγάλει ολόκληρο ενενηντάλεπτο ο Σαλπιγγίδης και μοιραία θα επιστρατευτεί για περιορισμένο χρονικό διάστημα.

Πηγή: novasports.gr