Πρώτη Σαβιόλα στα κόκκινα

Το μεγάλο αστέρι του Ολυμπιακού, ο Χαβιέρ Σαβιόλα έκανε την πρώτη του προπόνηση με τους «ερυθρόλευκους» το πρωί της Παρασκευής. Για την ακρίβεια, ακολούθησε πρόγραμμα που περιελάμβανε χαλαρό τρέξιμο, καθώς προερχόταν από ατομικές προπονήσεις πριν υπογράψει το συμβόλαιό του με τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Ο 32χρονος Αργεντινός επιθετικός ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετος, ενώ οι συμπαίκτες του έκαναν ότι μπορούσαν για να εγκλιματιστεί άμεσα στο νέο του περιβάλλον. Φυσικά δε θα αγωνιστεί στο φιλικό με την Στουτγκάρδη που θα αρχίσει στις 8 το βράδυ και θα μεταδοθεί απευθείας απ' το novasports 1 και απ' το novasports 1HD.         

Αντιθέτως, ο Καρλ Μεντζανί γυμνάστηκε κανονικά, αφού είχε ακολουθήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της Μονακό στο Ζέεφελντ και δεν αποκλείεται να πάρει χρόνο συμμετοχής στο φιλικό με την Στουτγκάρδη. Μάλιστα, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού εντυπωσιάστηκαν μαθαίνοντας τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων του Αλγερινού, καθώς έδειξε ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση.        

Εκτός αποστολής έμεινε ο Βλάντιμιρ Βάις. Ο Σλοβάκος ακολούθησε ξανά ατομικό πρόγραμμα, λόγω ενοχλήσεων στο αριστερό γόνατο και αναμένεται να είναι σε θέση να προπονείται κανονικά μετά από δύο ημέρες.         

Να σημειωθεί πως μετά το τέλος της πρωινής προπόνησης, η αποστολή του Ολυμπιακού αναχώρησε οδικώς για το Φούλεντορφ, όπου θα διεξαχθεί το ματς με την Στουτγκάρδη. Το ταξίδι απ' τον Μπαντ Σένμπορν έως το Φούλεντορφ αναμένεται να κρατήσει τρεις ώρες. Για το λόγο αυτό οι «ερυθρόλευκοι» θα καταλύσουν σε ξενοδοχείο της περιοχής προκειμένου να ξεκουραστούν πριν απ' το φιλικό που θα διεξαχθεί στην «Γκέμπεριτ Αρίνα». 

πηγή: novasports.gr