Τελειώνει η μετεγγραφή του στόπερ στο “τριφύλλι”

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η απόκτηση του κεντρικού αμυντικού, ο οποίος θα αποτελέσει τον ηγέτη στα μετόπισθεν του Παναθηναϊκού. Οι "πράσινοι" φέρονται να έχουν προχωρήσει τις επαφές με τον εκλεκτό του Γιάννη Αναστασίου και το αργότερο μέσα στην επόμενη εβδομάδα, αναμένεται να υπάρξουν και οι επίσημες ανακοινώσεις. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Νίκος Νταμπίζας χειρίζεται προσωπικά τη συγκεκριμένη υπόθεση, έχοντας τη σύμφωνη γνώμη του Έλληνα προπονητή των "πράσινων".

Από εκεί και πέρα, εντός των επομένων ωρών αναμένεται να τελειώσει και τυπικά η μετακίνηση του Ορέστη Καρνέζη στην Ουντινέζε. Ο Έλληνας τερματοφύλακας τα έχει βρει σε όλα με την ιταλική ομάδα, ενώ ο Παναθηναϊκός θα εισπράξει σύμφωνα με δημοσιεύματα 750 χιλιάδες ευρώ. Παράλληλα θα υπάρξει ρήτρα για ενδεχόμενη πώληση του παίκτη σε άλλη ελληνική ομάδα.

Στόχος των ιθυνόντων του "τριφυλλιού" είναι να έχουν τελειώσει οι βασικές μετεγγραφικές τους κινήσεις μέσα στην επόμενη εβδομάδα, ενώ εξελίξεις αναμένονται και στο θέμα των παικτών που δεν υπολογίζονται από τον Γιάννη Αναστασίου εν όψει της νέας σεζόν.

Πηγή: www.novasports.gr