Οι τερματοφύλακες των “πρασίνων” επέστρεψαν νωρίς σε προπονήσεις

Μπορεί η αποστολή του Παναθηναϊκού να επιστρέφει στις προπονήσεις την Τρίτη μετά το βασικό στάδιο προετοιμασίας στην Ολλανδία, ωστόσο αυτό δεν ισχύει για όλους. Οι τερματοφύλακες των "πρασίνων" επέστρεψαν στις προπονήσεις από την Δευτέρα το απόγευμα.

Ο προπονητής τερματοφυλάκων του Παναθηναϊκού, Παναγιώτης Αγριόγιαννης είχε ρωτήσει τους τερματοφύλακες της ομάδας αν θέλουν να προπονηθούν τη Δευτέρα και εκείνοι είχαν απαντήσει θετικά. Έτσι το απόγευμα της Δευτέρας οι Αλέξανδρος Ταμπάκης και Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος βρέθηκαν στο αθλητικό κέντρο της ομάδας στο Κορωπί και προπονήθηκαν.

Μάλιστα το "παρών" έδωσε και ο Στέφανος Καπίνο, παρά το γεγονός ότι είχε άδεια μέχρι τις 18 Ιουλίου λόγω των υποχρεώσεων του με την Εθνική ομάδα Νέων, σε αντίθεση με τον Ορέστη Καρνέζη ο οποίος δεν βρέθηκε στο Κορωπί.

Από εκεί και πέρα, ο Στιβ Ρούτερ και ο Γιουσέφ Φος ανέλαβαν την Δευτέρα το απόγευμα την εκγύμναση των πέντε ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού που δεν υπολογίζονται από τον Γιάννη Αναστασίου.

Οι Βελάσκες, Πίντο, Φορναρόλι, Τοτσέ και Σο προπονήθηκαν για πρώτη φορά στο νέο αθλητικό κέντρο των "πρασίνων" υπό τις οδηγίες των Στιβ Ρούτερ και Γιουσέφ Φος. Αντίθετα ο Βιτόλο αναμένεται να ενσωματωθεί στις προπονήσεις την Πέμπτη ενώ ο Κουίνσι έχει ζητήσει άδεια προκειμένου να δοκιμαστεί σε ομάδες της Αγγλίας.

Πηγή: www.novasports.gr