Ο ΠΑΟΚ ρώτησε για Τζεμπούρ!

O Καρίμ Ακλίλ γνωρίζει πολύ καλά να προωθεί τα συμφέροντα των πελατών του. Πρόκειται για τον -κοινό- μάνατζερ των Ραφίκ Τζεμπούρ και Τζαμέλ Αμπντούν.

Οι δυο τους έκαναν πέρσι πολύ καλή χρονιά με τον Ολυμπιακό και επιθυμούν να την εξαργυρώσουν με μια... βαρβάτη μεταγραφή στο εξωτερικό, τώρα που βρίσκονται στο peak της καριέρας τους.

Μόλις η συμφωνία του Τζεμπούρ με τη Νότιγχαμ Φόρεστ "ναυάγησε", ο Ακλίλ ενήργησε αστραπιαία και πρότεινε στους Άγγλους τον έτερο πελάτη του, που αγωνίζεται στους ερυθρολεύκους, τον επίσης Αλγερινό Αμπντούν.

Ωστόσο, το πρόβλημα ο Ακλίλ το έχει με τον Τζεμπούρ, ο οποίος προκάλεσε τη δυσμένεια της διοίκησης των Πειραιωτών και πλέον βρίσκεται "εκτός πλάνων" στο λιμάνι από τον Μίτσελ.

Ο Ακλίλ κοιτάζει να αναθερμάνει το περσινό ενδιαφέρον της Σέλτικ, ενώ ταυτόχρονα στέλνει φαξ, προτείνοντας τον παίκτη του.

Σύμφωνα όμως με αποκλειστικές πληροφορίες του news.gr, δέχτηκε ένα ανέλπιστο -έως αναπάντεχο- τηλεφώνημα από τον Γ.Χ. Γεωργιάδη για να ρωτήσει αν ο Αλγερινός επιθετικός του Ολυμπιακού θα δεχόταν να φύγει από το λιμάνι και να μεταγραφεί σε άλλη ελληνική ομάδα, δηλαδή τον ΠΑΟΚ.

Επίσημη πρόταση δεν υπάρχει, ούτε καν κρούση. Όμως στο Δικέφαλο του Βορρά θα ενδιαφέρονταν για μια επικοινωνιακή ρελάνς που θα "ανέβαζε το θερμόμετρο των μεταγραφών", θα ενθουσίαζε τους φιλάθλους του και θα έδινε ώθηση στις πωλήσεις των εισιτηρίων διαρκείας σε δύσκολες εποχές.

Ο μάνατζερ του Τζεμπούρ δεν απάντησε. Άλλωστε, ο Αλγερινός στράικερ έχει τη φωλιά του "λερωμένη" και για την ώρα τηρεί σιγή ιχθύος. Όταν θα δει κατά πόσο "τον παίρνει" να διεκδικήσει μεταγραφή σε μεγαλύτερο πρωτάθλημα ή όχι, θα εξετάσει και την περίπτωση να γίνει το "μήλον της έριδος" της φετινής -ήπιας και ήσυχης, κατά τ' άλλα- καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου.