Διώχνουν κόσμο στην Παναχαϊκή

O ένας μετά τον άλλον αποχωρούν από την Παναχαϊκή. Αλλαγή πλεύσης συντελείται στην ομάδα της Αχαϊας μετά το κακό ξεκίνημα στη φετινή Football League. Παρελθόν ήδη αποτελεί ο προπονητής Γιάννης Παπακώστας, το συμβόλαιο του οποίου λύθηκε κοινή συναινέσει με τη διοίκηση των Πατρινών. Μετά την αποδέσμευση Παπακώστα, ακολούθησε και η απομάκρυνση του τεχνικού διευθυντή της ΠΑΕ, Πέτρου Μίχου.

Λίγες ώρες νωρίτερα, η ΠΑΕ Παναχαϊκή, με μια απαξιωτική ανακοίνωση, είχε δώσει τέλος στη συνεργασία της με τον επιθετικό Ηλία Σολάκη. Στην ίδια "οργισμένη" ανακοίνωση ομολογείται ότι δρομολογείται έξοδος για τους Σπύρο Βρονταρά και Μάριο Μπρέσκα. Στις τρεις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος η Παναχαϊκή αγνοεί τη νίκη και η απογοήτευση είναι μεγάλη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση για την αποπομπή Σολάκη

"Η ΠΑΕ Παναχαϊκή ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον Ηλία Σολάκη.

Ο Ηλίας Σολάκης  αποδείχτηκε μια από τις  πιο αποτυχημένες μεταγραφές  και επιβεβαίωση την άποψη του πρώην μεγαλομετόχου  ότι τα μεγάλης ηλικίας ποδοσφαιρικά  ονόματα δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις ανάγκες του σύγχρονου ποδοσφαίρου.

Ο Ηλίας Σολάκης κόστισε χωρίς να προσφέρει τίποτα στην ΠΑΕ Παναχαϊκή σε δύσκολους καιρούς 22.000 ευρώ και δημιουργούσε συνεχώς προβλήματα προβάλλοντας φτηνές δικαιολογίες στην αδυναμία του να προσφέρει.

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή έχει αποφασίσει προ 45 ημερών την αποχώρηση του,  λόγω επεισοδίου πριν τον φιλικό αγώνα με τον Φωκικό που είχε δημιουργήσει βρίζοντας τους κ. Παπακώστα και κ. Μίχο γιατί τον ενοχλούσαν οι προπονήσεις στο γήπεδο της Λακκόπετρας και ότι το κρεβάτι που του αγόρασε η ΠΑΕ Παναχαϊκή δεν ήταν καλή ποιότητας.

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή θα επιμείνει στη λύση συμβολαίου με τον Σπύρο Βρονταρά ο οποίος τίθεται με απόφαση διοικήσεως εκτός ομάδας.

Σήμερα το βράδυ θα αποφασιστεί η τύχη του Μάριο Μπρέσκα από το Δ.Σ., ο οποίος ζήτησε να μην αποχωρήσει και να ολοκληρώσει το 3ετές συμβόλαιο του".