Κάτοικος Περιστερίου ο Λουίτζι Τζενάμο

Έκλεισαν οι θέσεις των τερματοφυλάκων στον Ατρόμητο.

Το μεσημέρι της Κυριακής οι Περιστεριώτες ανακοίνωσαν την έναρξη της συνεργασίας τους με τον Λουίτζι Τζενάμο.

Αυτή θα έχει χρονική διάρκεια για έναν χρόνο με την ομάδα όμως να έχει δικαίωμα να ανανεώσει το συμβόλαιο του παίκτη για ακόμη έναν.

“Η ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ βρίσκεται στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τον πολύπειρο τερματοφύλακα Cennamo Luigi.

Ο έμπειρος τερματοφύλακας βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ και παρουσία του Τεχνικού Διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλου υπέγραψε συμβόλαιο για 1+1 έτος”, αναφέρει η ανακοίνωση της ομάδας του Περιστερίου.

Ο Τζενάμο στις πρώτες του δηλώσεις ανέφερε ότι είναι ευτυχισμένος καθώς πλέον ανήκει σε μια ομάδα η οποία θέτει συνεχώς ανοδικούς στόχους.

“Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω στην οικογένεια του Ατρόμητου, μιας ομάδας που με την παρουσία της τα τελευταία χρόνια κοσμεί το Ελληνικό Ποδόσφαιρο , μια ομάδα με πιστούς οπαδούς και μια ομάδα που θέτει συνεχώς νέους ανοδικούς στόχους . Θέλω να δηλώσω ότι μέσα από τη σκληρή δουλειά θα είμαι συνεχώς στην μεγαλύτερη ετοιμότητα έτσι ώστε να βοηθήσω την ομάδα να επιτύχει τους στόχους της και γιατί όχι να κατακτήσει και ένα τίτλο”, αναφέρει. 

Πηγή: sport-fm.gr