Όλη η αλήθεια για Γκαργκάνο, Μπάριος, Αμαλφιτανό

Τον Ρομαίν Αμαλφιτανό έχουν ως πρώτο στόχο στον Ολυμπιακό για τη θέση του αμυντικού μέσου.

Παράλληλα, από το λιμάνι διαψεύδουν ότι ασχολήθηκαν με την υπόθεση του Βάλτερ Γκαργκάνο, επιβεβαιώνοντας το news.gr που δεν ασχολήθηκε με το θέμα.

Ο Γκαργκάνο είναι παίκτης υψηλού κασέ και έκανε καλή εμφάνιση με τα χρώματα της εθνικής ομάδας της Ουρουγουάης στο πρόσφατο Κύπελλο Συνομοσπονδιών. Ο παίκτης φέρεται να έχει αναθέσει στο μάνατζέρ του να του βρει ομάδα κι εκείνος αναζητεί σύλλογο, κυρίως σε Γερμανία, Ιταλία.

Ωστόσο, ένα σχετικό φαξ ήρθε και στα γραφεία του Ολυμπιακού, απορρίφθηκε όμως η περίπτωση του Ουρουγουανού δίχως δεύτερη σκέψη, για δύο λόγους: ο πρώτος αφορά το ακριβό του κασέ και ο δεύτερος την επιθυμία του να επιμηκύνει το διάστημα που θα εξετάζει τις επιλογές του και ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να περιμένει παίκτη ραχοκοκκαλιάς μέχρι τον Αύγουστο.

Η περίπτωση του Λούκας Μπάριος, του Παραγουανού επιθετικού, που αγωνίζεται στην Κίνα, ήρθε στο φως μετά την ασυμφωνία του ίδιου με την ομάδα του και την εκδηλωμένη, έντονη επιθυμία του να επιστρέψει στη Γηραιά Ήπειρο να παίξει ποδόσφαιρο. Οι ερυθρόλευκοι όμως δεν ενδιαφέρονται για επιθετικό σε πρώτη φάση. Θα κινηθούν για φορ μόνο αν υπάρξει επίσημη πρόταση για τον Ραφίκ Τζεμπούρ. Ακόμα όμως και σε αυτή την περίπτωση, θα επιδιωχθεί ο αναπληρωτής επιθετικός να είναι μικρότερος σε ηλικία από τον Αλγερινό.

Στην περίπτωση του Αμαλφιτανό, είναι πιθανό να υπάρχουν εξελίξεις μέχρι την Τρίτη 9 Ιουλίου, καθώς μέχρι τότε αναμένεται να βρεθούν άνθρωποι του Ολυμπιακού στη Μασσαλία για να μιλήσουν με τον μάνατζερ του ποδοσφαιριστή, ίσως και με τον ίδιο.