Ο Μπέος ζητάει από την ΕΠΟ 10.000.000 ευρώ

Ένα ποσό που υπερβαίνει την ανθρώπινη φαντασία ζητάει ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου, Αχιλλέας Μπέος. Προσέφυγε στα δικαστήρια και ζητάει 10.000.000 ευρώ από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (ΕΠΟ) και τα μέλη της πειθαρχικής επιτροπής της Ομοσπονδίας, για προσβολή της προσωπικότητάς του.

Όπως υποστηρίζει η δευτεροβάθμια επιτροπή της ΕΠΟ τον προσέβαλε με παλαιότερη απόφασή της. Συγκεκριμένα η επιτροπή είχε επιβάλει στον κ. Μπέο πρόστιμο 90.000 ευρώ και του είχε απαγορεύσει οποιαδήποτε δραστηριότητα που σχετίζεται με το ποδόσφαιρο, ενώ του είχε απαγορεύσει την εισόδο στους αγωνιστικούς χώρους εφ' όρου ζωής.

Ο πρώην πρόεδρος του Πανιωνίου κατέθεσε αγωγή στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών αμφισβητώντας τη νομιμότητα λειτουργίας της επιτροπής.

Επίσης, θεωρεί παράνομη την καταδίκη του και χωρίς επαρκή αιτιολογία τη σχετική απόφαση της ΕΠΟ, το περιεχόμενο της οποίας θεωρεί συκοφαντικό για το πρόσωπό του. Στην καταδικαστική απόφαση, υποστηρίζει επίσης ο κ. Μπέος, δεν γίνεται καμία αναφορά σε συγκεκριμένα πραγματικά περιστατικά τα οποία να στοιχειοθετούν συγκεκριμένα στοιχεία, τα οποία δικαιολογούν την καταδίκη του.