Μελισσανίδης: Αυτό είναι το σπίτι μας

Καθημερινά ο Δημήτρης Μελισσανίδης ασχολείται με όλα τα θέματα που αφορούν την ανέγερση του νέου γηπέδου της ΑΕΚ στην Νέα Φιλαδέλφεια.

Ο “τίγρης” δίνει τις κατευθύνσεις για το νέο… σπίτι της Ένωσης στους υπευθύνους και εκείνοι με τη σειρά τους καταγράφουν όλα όσα τους έχει πει.

Στην προχθεσινή συνάντηση των εκπροσώπων του γνωστού επιχειρηματία και της δημοτικής Αρχής προέκυψε το πρώτο πλάνο για το “κιτρινόμαυρο” παλάτι.

Από την πλευρά τους, οι Ιταλοί Τζίνο Τζαβανέλα και Μάσιμο Μαγιοβιέτσκι σε συνεργασία με τον Θανάση Κυρατσού εργάζονται πυρετωδώς προς αυτήν την κατεύθυνση.

Εφόσον ολοκληρωθούν τα σχέδια για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ, τότε – σύμφωνα με πληροφορίες της SportDay- αναμένεται να υπάρξει η επόμενη δημόσια τοποθέτηση του Μελισσανίδη.

Μάλιστα, ο πρώην πρόεδρος της Ένωσης σκέφτεται να παρουσιάσει τα νέα σχέδια σε μια μεγάλη εκδήλωση-συνέντευξη Τύπου, η οποία θα αποτελέσει και τον προάγγελο έναρξης των έργων.

Εκείνο που πρέπει να τονιστεί είναι ότι ο “τίγρης” θέλει το νέο γήπεδο εκτός από εντυπωσιακό να είναι και μια “καυτή” έδρα, κάτι που φαίνεται από την πρόθεσή του να υπάρχει η μίνιμουμ απόσταση αγωνιστικού χώρου – εξεδρών (κοντά στα 6 μ. στα πλάγια και 7,5 μ. στα πέταλα).