Στο στόχαστρο της Άρσεναλ ο Κυριάκος Παπαδόπουλος

Ο στόπερ της Σάλκε και της Εθνικής Ελλάδος, Κυριάκος Παπαδόπουλος, είναι ένας από τους παίκτες που βολιδοσκοπεί ο Αρσέν Βενγκέρ για να ενισχύσει το κέντρο της άμυνας της Άρσεναλ, σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής Mirror.

Πρώτος στόχος του Βενγκέρ φαίνεται πως είναι ο Άσλεϊ Γουίλιαμς της Σουόνσι, η περίπτωση του οποίου όμως δε φαίνεται να προχωράει, και έτσι ο Κυριάκος Παπαδόπουλος είναι ένας από τους υποψηφίους που έχει στο μυαλό του ο Αλσατός μάνατζερ, μαζί με τον νεαρό Κουρτ Ζουμά της Σεντ Ετιέν.

Βέβαια, η τιμή του 21χρονου Έλληνα στόπερ είναι αρκετά “αλμυρή”, καθώς η ρήτρα που υπάρχει στο συμβόλαιό του ξεπερνά τα 22 εκατ. ευρώ, αν και στην Άρσεναλ ελπίζουν ότι μπορούν να κλείσουν τον παίκτη με περίπου 15 εκατ. ευρώ.

Εξάλλου, και η περίπτωση του Κουρτ Ζουμά φαίνεται να είναι αρκετά δύσκολη για την Άρσεναλ, καθώς για τον 18χρονο αμυντικό έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον η Λίβερπουλ και η Τσέλσι, ενώ και τα 10 εκατ. ευρώ που κοστίζει η μεταγραφή του θεωρείται υψηλό ποσό για έναν τόσο νεαρό παίκτη.