Αρωγή: Online δημοπρασία για φιλανθρωπικά έσοδα

Με ένα απλό κλικ επιτελείς φιλανθρωπικό έργο. Με το όνομα και το σύνθημα "Just bid it" το Σωματείο Κοινωνικής Μέριμνας "Αρωγή" διοργανώνει πρωτότυπη φιλανθρωπική δημοπρασία μέσω διαδικτύου και μας καλεί να στηρίξουμε το έργο του.

Η "Αρωγή" ζήτησε από γνωστούς ποδοσφαιριστές και καλαθοσφαιριστές να υπογράψουν μπάλες. Οι υπογραφές τους, κατόπιν, είναι αυτές που δίνουν μια επιπλέον αξία στις μπάλες, οι οποίες θα πουληθούν, με σκοπό να συγκεντρωθούν φιλανθρωπικά έσοδα.

Από τις 12 ως και τις 21 Ιουνίου, οι φίλαθλοι του ποδοσφαίρου και του μπάσκετ έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν μέσω πλειστηριασμού συλλεκτικά αθλητικά είδη με την υπογραφή γνωστών παικτών, αγαπητών στο ευρύ κοινό.

Όποιοι "χτυπήσουν πιο δυνατά" το αθλητικό είδος με την υπογραφή του αγαπημένου τους παίκτη, θα είναι αυτοί που τελικά θα το αποκτήσουν. Η online δημοπρασία κάθε είδους να ξεκινά από την τιμή του ενός μόλις ευρώ και να ανεβαίνει ανάλογα με τη ζήτηση.

Στη δημοπρασία συμμετέχουν αφιλοκερδώς αθλητές με υπογεγραμμένα είδη τους από τις ομάδες: ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ, ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ, καθώς και γνωστοί αθλητές όπως οι Θοδωρής Παπαλουκάς, Νίκος Λυμπερόπουλος, Τραϊανός Δέλλας, Ίλια Ίβιτς, Δημήτρης Μαυρογενίδης, Κυριάκος Καραταΐδης και Στέλιος Μανωλάς.